up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

plus
Helly hansen

Helly Hansen Vandrestøvler The Forester

Produktbeskrivelse Helly hansen Vandrestøvler The Forester


Disse er de nye THE FORESTER vandrestøvler, der er ideelle til vinterdage . Dens robuste, modsatte design gør det til et fremragende valg til vandreture på landet.

Den er lavet af læderafvisende kvalitet i fremragende kvalitet til vand og snavs. Dens forseglede sømme reducerer risikoen for, at vand trænger ind. Den har en tæt støtte for større komfort og stabilitet.

Dens flettede fastgørelsessystem med metalforstærkning giver dig større støtte, når du går. Producenten forstærkede hælområdet for større dæmpning. Den har en Helly Grip gummisål.
Den Forester Støvlen har vandafvisende læder til beskyttelse mod vejret og Helly Grip ydersål giver stor trækkraft til de lange efterårsdage.Features:


- Øvre: Premium kvalitet fuldnarvet vandafvisende læder


- Læder hælkappe


- Mellemsål: Premium EVA mellemsål


- Ydersål: Helly Grip ydersålTeknologi:


Med sin høje stødabsorberende egenskaber og lette vægt, giver EVA letvægts komfort og støtte.


Ved at kombinere vores erfaringer fra stormfulde vand og ru udendørs trail, er vi kommet op med en ny ydersål materiale, der vil give dig det bedste vejgreb og holdbarhed på våde sten og stier.


Helly hansen Vandrestøvler The Forester er en vare der hører til Støvler kategorien indenfor Herresko, i din udendørs butik, trekkinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online trekkinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Helly hansen Vandrestøvler The Forester? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til udendørs, lavet med den største passion.

Funktioner Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Farve
Brun
Funktioner
Vandtæt
Anbefalet Brug
Urban
Vandring

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Højt anbefalet

-

pæne, komfortable sko, nyttige til både byvandringer og bjergvandring. De klæder sig rigtigt. Bestil online, ankom om et par dage. Jeg tror, jeg vil shoppe igen på dette sted.

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Spektakulær støvle

-

Den visuelt meget flinke støvle. Meget behagelig og let. Sikkert til vandreture og bjerge har de et spektakulært greb på grund af sålens profil. Men for meget glat våd by. En skam, fordi de er meget elegante at klæde sig på. Men selvfølgelig er dens vigtigste anvendelse bjerg

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Helly hansen skoven

-

God kvalitet, meget varm og solid, meget hurtig levering!

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Produktet var sent, og nu letter de ikke retur

-

TradeINN i øjeblikket letter ikke tilbagevenden, jeg beder dig om at ringe til mig eller skrive for at være i stand til det, da i modsætning til hvad de fortæller mig, er det ikke muligt at udskrive eller endda se returetiketten. hilsen

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Meget behagelig

-

Fremragende støvler, de er lette, behagelige og smukke.

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Stor

-

Komfortabel, varm og meget cool. 5 stjerner uden tvivl.

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Tilfredshed

-

Meget tilfreds med god og behagelig sko, god kvalitet og fremragende efterbehandling.

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

100% tilfreds

-

Jeg er 100% tilfreds med alt i mit første køb i WAVEINN ... Produktet er smukt, fremragende i alt, prisen var meget retfærdig, leveringen blev overholdt, eftersalgsservice er altid opmærksom. Jeg er meget glad for at have købt i WAVEINN og ville købe igen uden tvivl, da jeg ikke ville tøve med at anbefale dette websted til alle.

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Waveinn er fremragende

-

Jeg er 100% tilfreds med alt i mit første køb i WAVEINN ... Produktet er smukt, fremragende i alt, prisen var meget retfærdig, leveringen blev overholdt, eftersalgsservice er altid opmærksom. Jeg er meget glad for at have købt i WAVEINN og ville købe igen uden tvivl som jeg ikke ville tøve med at anbefale dette sted til alle.

Helly hansen Vandrestøvler The Forester

Meget godt fodtøj

-

Meget flot, fremragende finish, hudens farve og struktur er uovertruffen.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up