up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Tips til køb af arme og benvarmer

Armvarmere

Armvarmere er vævede kapper, der bæres på armene. Armvarmere kan f.eks. Bruges til dansere til at opvarme deres figurer inden klassen.

Knævarmer

Knævarmer er en mindre variant af benvarmer. Knævarmere bruges til at dække knæleddet og omdanner dine dickey shorts effektivt til en 3/4 længde kort. Knævarmer er mindre almindelig end benvarmer, de kan kun være meget nyttige i specifikke situationer.

Benvarmere

Benvarmere er betræk til underbenene, det samme som sokker, men venligere og normalt fodløse. Benvarmere bæres for at fastholde underbenene opvarmet i iskoldt vejr. De kan være rørformede kapper, lange tekstilindpakninger eller blot dele af fleece.

Armbåndsopvarmere

Armbåndsopvarmere er tilbehør, der bruges til at holde håndled og de fleste hænder varmet, mens fingrene holdes ledige. Armbåndsopvarmere kan være lavet af stof eller fleece, strikket eller hæklet.
Tips til køb af arme og benvarmer
• Da deres mål er at give varme, skal du vælge ben og armopvarmere, der er lavet af et isolerende polyamidstof.
• Ben og armopvarmere er beregnet til at passe fast, som en anden hud, så vælg elastiske stoffer for at få en fast pasform.
• Køb arm og benopvarmere med fleksible gribere øverst for at holde dem på plads.
• Køb fra disse mærker La Sportiva , Trangoworld , Karpos , Dynafit , Outdoor Research .


clouse menu Luk