up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Typer af T shirts

En T shirt er en form for tekstilskjorte kaldet T formen af dens form og ærmer. Traditionelt har den korte ærmer og en afrundet halsudskæring, kendt som en rund hals, som mangler en krave. T shirts er normalt lavet af elastisk, let og økonomisk materiale og er enkle at vaske. Du kan nemt købe skjorter til mænd fra Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Adidas . Skjorter til mænd har forskellige stilarter og nuancer.

T shirt Lange ærmer

T shirt lange ærmer til både mænd og kvinder når hænderne fuldstændigt, og de fleste af dem er formet i en lige linje. De er hverken for tætte eller for løse. Nogle T shirts lange ærmer, der har armbånd omkring håndleddet, der er lidt strammere end resten af ærmet. Denne specielle stil ses ofte i mænds t shirts. På den anden side er der t shirts med lange ærmer til kvinder, som er ubetydeligt tette i håndledssektionen, men hele ærmet er en blænding. Langærmede t shirts er en ideel mulighed, når vejret er køligt.

T shirts Korte ærmer

Dette er den mest populære type ærmer, der observeres i t shirts. T shirt korte ærmer udgør halvdelen af din overarm. De fås i både gratis og tæt beslag, selvom de fleste kvinders t shirts er nøjagtigt monteret. T shirts til mænd varierer fra t shirts til kvinder. Sondringen er i det væsentlige baseret på tilpasningen. Nogle kvinder foretrækker at bære mænds t shirts på grund af deres løse pasform. T shirt korte ærmer kommer i forskellige designs og nuancer.


clouse menu Luk