Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Nordisk

Nordisk
Information för Nordisk
Nordisk grundades 1901. The Down Professionals är den mest identifierade tillverkaren av utomhusutrustning som erbjuder högkvalitativ utrustning för resor. Speciellt NORDISK tält är de mest användbara på marknaden och ger bekvämlighet, mycket utrymme och en hemlik miljö för utomhusentusiaster tack vare den välventilerade skynken av premium bomullstält. NORDISK har utvecklats till en ledande aktör inom lyxiga tält, från ultralätta resor till extra bomullsglamping. För alla ofördelaktiga situationer är NORDISK tält det mest användbara skyddet mot regn, vind och krypande insekter.
Nordisk är en framstående skandinavisk utomhusmärke som har vunnit stor betydelse för att förbereda högkvalitativ utomhusutrustning sedan starten för över ett århundrade. Nordisk har alltid fört vidare andan i de nordiska designprinciperna, genom att kombinera hållbarhet, funktionalitet och minimalistisk estetik för att tillfredsställa utomhusälskares behov.
Nordisks produktutbud inkluderar ett stort antal utomhusprodukter, såsom tält, sovsäckar, utomhuskläder och tillbehör. Varje produkt förbereds noggrant för att prestera på de mest utmanande utomhusmiljöerna, samtidigt som de har ett smart och tidlöst utseende. Nordisks utrustning används av äventyrare över hela världen, från höglandare som bestiger de högsta klipporna till kamper som söker bekvämlighet i små skogar.

Nordisks kollektion av utomhusutrustning och tillbehör

Nordiska tält tillverkas med hållbara och högkvalitativa tyger för att klara olika väderförhållanden, inklusive regn, vind och snö. De använder vanligtvis lätt men starka tyger för att ge hållbarhet utan att kompromissa med vikten. Nordiska sovsäckar använder vanligtvis premiumisoleringstyger, såsom dun eller artificiell isolering, för att erbjuda utmärkt värme och isolering. De har olika temperaturvärden för att tjäna olika säsonger och förhållanden.
Nordiska väskor har vanligtvis flera fack, fickor och utbyggnadspunkter för effektiv organisation och bekväm tillgång till din utrustning. Nordiska köksredskap är gjorda för att vara lätta och packningsbara, vilket gör det bekvämt att transportera i en väska eller campingutrustning.
Nordiska campingmöbler är vanligtvis byggda för att motstå utomhusförhållanden, med robusta och starka material och strukturer som utformats för att hålla i många campingresor. Nordiska campingstolar, bord och andra möbelprodukter är gjorda för att vara lätta och bärbara, vilket gör dem bekväma att frakta till din lägerplats.
Nordiska ryggsäckar har ofta anpassningsbara funktioner, såsom flexibla torso-storlekar, för att erbjuda en skräddarsydd passform för olika kroppstyper. Ventilationssystem införs vanligtvis i ryggsäckens bakpanel för att undvika extrema svettning och obehag. Nordiska madrasser är vanligtvis användarvänliga och enkla att utvidga, avblåsa och packa ihop. Vissa madrasser har antisladdtexturer för att hålla dig från att glida runt på madrassen under natten.