Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Nordisk

Nordisk
Om Nordisk
Nordisk ble grunnlagt i 1901. The Down Professionals er det mest anerkjente utendørsutstyrsprodusenten som tilbyr høykvalitetsutstyr for turer. Spesielt er NORDISK teltene de mest nyttige på markedet og gir komfort, mye plass og hjemmekoselige omgivelser til utendørsentusiaster. - Takk til det velventilerte sløret av høykvalitets bomullstelt. NORDISK har utviklet seg som en leder i premiumtelter fra ultralette turer til ekstra bomull glamping. For ugunstige situasjoner er NORDISK teltene det mest nyttige shelter mot regn, vind og krypende insekter.
Nordisk er et fremtredende skandinavisk utendørsmerke som har oppnådd betydning for å forberede høykvalitets utendørsutstyr siden begynnelsen mer enn et århundre siden. Nordisk har alltid uttrykt ånden til nordiske designprinsipper, kombinert med holdbarhet, funksjonalitet og minimalistisk estetikk for å oppfylle behovene til utendørs elskere.
Nordisks produktkolleksjon inkluderer et bredt utvalg av utendørsutstyr, som telter, soveposer, utendørsklær og tilbehør. Hvert produkt er nøye forberedt for å utmerke seg i de mest krevende utendørsmiljøer mens det beholder et smart og tidløst utseende. Nordisks utstyr er merket av eventyrere over hele verden, fra highlanders som klatrer de høyeste fjellene til campere som søker komfort i små skoger.

Nordisks samling av utendørsutstyr og tilbehør

Nordisk telte er laget ved hjelp av slitesterke og høykvalitets stoffer for å motstå forskjellige værforhold, inkludert regn, vind og snø. De bruker vanligvis lette men sterke stoffer for å gi holdbarhet uten å gå på akkord med vekten. Nordisk sovepose bruker vanligvis premiumisolasjonsstoffer, som dun eller kunstig isolasjon, for å levere utmerket varme og isolasjon. De har forskjellige temperaturer for å tjene forskjellige årstider og forhold.
Nordisk poser har vanligvis flere saker, lommer og utvidelse poeng for effektiv organisering og komfortabel tilgang til utstyret ditt. Nordisk kokekar er laget for å være lett og pakkevennlig, noe som gjør det komfortabelt å transportere i en sekk eller campingutstyr.
Nordisk campingmøbler er vanligvis bygget for å motstå utendørssituasjoner, med robuste og sterke materialer og strukturer utviklet for å vare gjennom mange campingturer. Nordisks campingstoler, bord og andre møbelprodukter er laget for å være lette og bærbare, noe som gjør dem komfortable å kjøre til leiren din.
Nordisk ryggsekker har ofte tilpassbare funksjoner, som fleksible overkroppsstørrelser, for å levere en tilpasset passform for forskjellige kroppstyper. Ventilasjonssystemer er vanligvis inkorporert i ryggsekkens bakpanel for å unngå ekstrem svette og distress. Nordisk matter er vanligvis brukervennlige og enkle å utvide, deflatere og pakke bort. Noen matter har antisklissteksturer for å holde deg fra å skli rundt på matten om natten.