up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Protest Jakke Prttimo

Protest Jakke Prttimo

Protest Jakke Prttimo

Protest Jakke Prttimo

Protest Jakke Prttimo

plus
Protest

Protest Jakke Prttimo

Produktbeskrivelse Protest Jakke Prttimo

En jakke med alt, mød Prttimo ski- og snowboardjakke fra Protest. Denne slim fit jakke er en del af vores PVRE serie af overlegen teknisk beklædning. For at lave lange herlige dage på pisten skal du holde dig varm og tør. Denne fantastiske jakke har 20K vandtæthed og 20g åndbarhed. Det betyder i bund og grund, at mens der ikke kommer vand ind udefra, får fugt, der opbygges på indersiden af jakken, lov til at slippe ud gennem stoffet. Denne beklædningsgenstand har fuldt tapede sømme, endnu et mål for at sikre, at du forbliver tør. Stoffet er PFC-frit og har mekanisk stretch for total fleksibilitet. Der er laserskåret huller ved den høje krave, der tjener til ekstra ventilation og ventilationslynlåse under armene, så du kan regulere din temperatur. Hætten på denne jakke er designet til at passe over din hjelm for ekstra beskyttelse mod elementerne. Emhætten kan lukkes ind, når den ekstra plads ikke er nødvendig. Jakken til at tage med til dine eventyr på pisterne, Prttimo by Protest.


Omsorg:

- Undgå blødgøringsmiddel
- Må ikke bleges
- Må ikke kemisk renses
- Stryg ikke
- Må ikke lægges i blød
- Ikke tørretumbles
- Vrid ikke
- Vask med vrangen ud 30°C
- Vaskes separat


Hvis du vil lære mere omkring Protest Jakke Prttimo, eller andre varer fra Protest i Herretøj kategorien af trekkinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine udendørs aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Jakker kollektioner, du kan vælge udendørs fra Protest, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Protest Jakke Prttimo

Hætte
With hood
Farve
Blå
Funktioner
Vindafvisende
Vandtæt
Stretch

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Protest Jakke Prttimo

Perfekt jakke

-

Jakken er perfekt, den har alt hvad den kan have. Lommerne er godt organiseret, du kan bruge hætten med en hjelm, det indvendige ærme er praktisk til handsker... Alt godt!

Det eneste der kunne forbedres er at sætte en dobbelt lynlås, for at kunne bestige den om nødvendigt.

Protest Jakke Prttimo

Flot jakke

-

Meget god foring, behagelig og varm

Protest Jakke Prttimo

Kaliteli bir ürün

-

Ürün Türkiye’ye kadar sorunsuz bir şekilde geldi gerçekten kalitesi çok güzel bu siteyi çok beğendim daha önceden ki alışverişlerimden de iptal ettiğimde bile paramı hemen ertesi gün yatıkişırıle gverivenılır gükivenır site de

Protest Jakke Prttimo

Fætter jas

-

god jakke til en god pris. Leveringen var hurtig og jeg kunne bruge jakken med det samme på skiferien. Helt okay!

Protest Jakke Prttimo

Meget godt

-

Meget tilfreds med denne vindtætte og varme jakke

Protest Jakke Prttimo

Protestere timo

-

Fantastisk jakke til en fantastisk pris. Jeg har set mange negative anmeldelser på Snowinn:Tradeinn, men tænkte, at jeg ville smide min erfaring ind. Jeg sparede 50 £ på denne snowboardjakke i forhold til enhver anden online forhandler, og det tog 5 dage fra ordreafgivelse til modtagelse i Storbritannien. The Protest Timo er også fantastisk værdi. Det er fremragende. Ser ud og føles som produkter, der er mindst det dobbelte af prisen.

Protest Jakke Prttimo

Alt sammen meget godt

-

Jakken ankom meget hurtigt og i meget god stand.

Protest Jakke Prttimo

Behageligt og varmt

-

For sin pris er det det værd. Den er meget komfortabel, den har masser af rummelige lommer (en specielt på håndleddet til liftkortet), og den beskytter rigtig godt mod kulden. Kan anbefales.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

 • 30 return

  30-DAGE NEM OG
  HURTIG RETURNERING

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGSHOPPING

 • like or return

  TILFREDSHED MED
  100% GARANTI

 • pice

  LAVESTE PRISER
  MED GARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up