Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Soveposer

Soveposer utendørs

Finn et bredt utvalg av Soveposer-produkter for utendørs. Oppdag de beste tilbudene hos trekkinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Soveposer

Merkevarer av Soveposer

Tips for valg av soveposer

Bivy vesker

Bivy sekker er en person tilfluktsrom som gir ekstra støtte og beskyttelse til deg og soveposen din mot det tøffe miljøet. De er vanligvis større enn sovemadrassen og soveposen og er laget av vanntette materialer for å beskytte deg mot regn og vind.
Opprinnelig utviklet som krisesenter, er bivy sekker nå ofte brukt i fotturer og camping. Bivy vesker er lette, enkle å pakke, komfortable og varme. Salewa , Black Diamond , Millet , Vaude , og Mammut designer og produserer bivi poser av høyeste kvalitet for eventyr og friluftsentusiaster.

Kompresjonssekk

Kompresjonssekker er alltid praktiske og praktiske når det er begrenset plass og du vil ha plass til alt utstyret i sekken. Disse kompresjonssekkene kan komprimere de store soveputene og posene til en tredjedel av sin opprinnelige størrelse, noe som betyr at du har mer plass i pakken til andre viktige ting. For organisert pakking, kompresjonssekk i den perfekte løsningen. De er laget av vanntett materiale 70D nylonstoff som gir utmerket vektstyrke. Noen av de anerkjente merkene som designer og tilbyr kompresjonssekker er Salewa, VAUDE, Mammut, Sea to Summit og Ferrino .

Sovematte eller isolerte matter

Sovematte eller isolerte matter er et av de mest verdifulle utendørs tannhjulene som brukes av to hovedårsaker, demping og isolasjon. På de harde kalde nettene i det fri, må du velge en som får deg til å føle deg komfortabel og varm. Før du velger en liggeunderlag eller isolert matte, må du vurdere noen grunnleggende funksjoner som vekt, størrelse, demping, materiale, oppblåsbarhet og varme. Du kan få de beste soveputene fra Salewa, VAUDE, Trangoworld , Sea To Summit og Ferrino.

Puter

Når du setter opp et soveanlegg utendørs, er det viktig å ikke overse viktigheten av en pute. Foruten en komfortabel sovepose, isolasjonsmatte og dyner, er en sovepute et kompakt og mest nyttig utstyr for å tilbringe en avslappende natt under himmelen. Det beste valget er luftputer, da de er lette, komfortable og tilpassbare. Med bare noen få pust vil du ha en koselig myk og stiv sovepute. VAUDE, Mammut, Trangoworld, Sea To Summit og Marmot tilbyr det beste utvalget av soveputer for utendørs.

Soveposer

Før du velger sovepose, er det viktig å ha noen viktige faktorer i bakhodet. Den beste ideen er å velge den som gir god plass uten å være klumpete. Du må fokusere på isolasjonstypen på soveposen. De to hovedkategoriene er syntetisk isolasjon og dunisolasjon. Hvis du vil kjøpe en sovepose av høy kvalitet, kan du sjekke ut samlingen fra anerkjente merker som Salewa, Haglöfs , The North Face , Millet og VAUDE.

Mer om soveposer

Håndpumper er en viktig sovepose som forhindrer fuktighet bygge opp. For å unngå å pumpe pads med pusten, ta en pumpe som er hendig, liten og bare veier en unse. I tillegg gir veske og tepper et ekstra nivå av varme. Om sommeren kan du bare bruke en linerpose alene og glemme soveposen. Sea To Summit, Ferrino, Regatta , Campingaz og Outwell tilbyr førsteklasses kvalitet tilbehør og deler til soveposer.