up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Sovsäckar friluftsliv

Sovsäckar friluftsliv

Hitta ett brett utbud av Sovsäckar-produkter för friluftsliv. Upptäck de bästa erbjudandena på trekkinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Sovsäckar

Märken i Sovsäckar

Tips för att välja sovsäckar

Bivy väskor

Bivysäckar är enmansskydd som ger dig och din sovsäck extra stöd och skydd mot den hårda miljön. De är vanligtvis större än din sovmadrass och sovsäck och tillverkade av vattentäta material för att skydda dig från regn och vind.
Ursprungligen utvecklat som akutskydd, används bivy säckar ofta för vandring och camping. Bivy väskor är lätta, lätta att packa, bekväma och varma. Salewa , Black Diamond , Millet , Vaude och Mammut designar och tillverkar bivi väskor av högsta kvalitet för äventyr och utomhusentusiaster.

Kompressionssäck

Kompressionssäckar är alltid praktiska och praktiska när utrymmet är begränsat och du vill rymma all din utrustning i ryggsäcken. Dessa kompressionssäckar kan komprimera ner de skrymmande sovkuddarna och påsarna till en tredjedel av sin ursprungliga storlek, vilket innebär att du har mer utrymme i ditt paket för andra viktiga föremål. För organiserad förpackning, kompressionssäck i den perfekta lösningen. De är gjorda av vattentätt 70D nylonmaterial som ger utmärkt styrka mot vikten. Några av de kända varumärkena som designar och erbjuder kompressionssäckar är Salewa, VAUDE, Mammut, Sea to Summit och Ferrino .

Sovkuddar eller isolerade mattor

Sovkuddarna eller de isolerade mattorna är en av de mest värdefulla utomhusväxlarna som används av två huvudskäl, dämpning och isolering. På de hårda kalla nätterna utomhus, måste du välja en som får dig att känna dig bekväm och varm. Innan du väljer en sovplatta eller isolerad matta måste du överväga några grundläggande funktioner som vikt, storlek, dämpning, material, uppblåsning och värme. Du kan få de bästa sovkuddarna från Salewa, VAUDE, Trangoworld , Sea To Summit och Ferrino.

Kuddar

När du ställer in ett sovsystem utomhus är det viktigt att inte förbise vikten av en kudde. Förutom en bekväm sovsäck, isoleringsmatta och en täcke är en sovkudde ett kompakt och mest användbart redskap för att tillbringa en vilsam natt under himlen. Det bästa valet är luftkuddar eftersom de är lätta, bekväma och anpassningsbara. Med bara några få andetag får du en mysig mjuk och styv sovkudde. VAUDE, Mammut, Trangoworld, Sea To Summit och Marmot erbjuder det bästa utbudet av sovkuddar utomhus.

Sovsäckar

Innan du väljer en sovsäck är det viktigt att ha några viktiga faktorer i åtanke. Den bästa idén är att välja den som erbjuder gott om utrymme utan att vara skrymmande. Du måste fokusera på sovsäckens isoleringstyp. De två huvudkategorierna är syntetisk isolering och dunisolering. Om du vill köpa en högkvalitativ sovsäck, kolla in kollektionen från kända varumärken som Salewa, Haglöfs , The North Face , Millet och VAUDE.

Mer om sovsäckar

Handpumpar är ett viktigt tillbehör för sovsäck som hjälper till att förhindra att fukt bildas. För att undvika att pumpa dina kuddar med andetag, ta en pump som är praktisk, liten och väger bara ett uns. Dessutom ger påsfodral och filtar också en extra nivå av värme. På sommaren utomhusaktiviteter kan du helt enkelt använda en linerpåse av sig själv och glömma sovsäcken. Sea To Summit, Ferrino, Regatta , Campingaz och Outwell erbjuder högkvalitativa tillbehör och delar till sovsäckar.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga