up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Makuupussit ulkoilu

Makuupussit ulkoilu

Löydä laaja valikoima tuotteita Makuupussit tuotteita henkilölle ulkoilu. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa trekkinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Makuupussit

n merkit Makuupussit

Vinkkejä makuupussien valitsemiseen

Bivy laukut

Bivy säkit ovat yhden hengen turvakoteja, jotka tarjoavat lisätukea ja suojaa sinulle ja makuupussillesi ankaraa ympäristöä vastaan. Ne ovat tyypillisesti suurempia kuin makuupatja ja makuupussi, ja ne on valmistettu vedenpitävistä materiaaleista suojaamaan sinua sateelta ja tuulelta.
Alun perin hätäsuojina kehitettyjä säkkejä käytetään nyt yleisesti retkeilyyn ja retkeilyyn. Bivy pussit ovat kevyitä, helposti pakattavia, mukavia ja lämpimiä. Salewa , Black Diamond , Millet , Vaude ja Mammut suunnittelevat ja valmistavat korkealaatuisia bivi laukkuja seikkailuille ja harrastajille.

Pakkauspussi

Pakkasäkit ovat aina käteviä ja käteviä, kun tilaa on vähän ja haluat sijoittaa kaikki varusteet reppuun. Nämä puristussäkit voivat puristaa suuret makuualustat ja pussit kolmannekseen alkuperäisestä koostaan, mikä tarkoittaa, että pakkauksessa on enemmän tilaa muille välttämättömille tavaroille. Järjestettyyn pakkaamiseen pakkaussäkki on täydellinen ratkaisu. Ne on valmistettu vedenpitävästä 70D nailonkangasta, joka tarjoaa erinomaisen lujuuden painoon. Joitakin tunnettuja tuotemerkkejä, jotka suunnittelevat ja tarjoavat pakkaussäkkejä, ovat Salewa, VAUDE, Mammut Sea to Summit ja Ferrino .

Nukkumistyynyt tai eristetyt matot

Nukkumistyynyt tai eristetyt matot ovat yksi arvokkaimmista ulkoiluvarusteista, joita käytetään kahdesta pääasiallisesta syystä, iskunvaimennus ja eristys. Kovilla kylmillä öillä ulkona, sinun on valittava yksi, joka saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja lämpimäksi. Ennen kuin valitset nukkumistyynyn tai eristetyn maton, sinun on harkittava joitain perusominaisuuksia, kuten paino, koko, pehmustus, materiaali, helppo täyttyminen ja lämpö. Saat parhaat makuupadat Salewalta, VAUDE: lta Trangoworld , Sea To Summitilta ja Ferrinolta.

Tyynyt

Kun asetat nukkumisjärjestelmän ulkona, on tärkeää olla unohtamatta tyynyn merkitystä. Mukavan makuupussin, eristysmaton ja peiton lisäksi nukkumistyyny on kompakti ja hyödyllisin väline viettää rauhallinen yö taivaan alla. Paras valinta on ilmatyynyt, koska ne ovat kevyitä, mukavia ja muokattavissa. Vain muutamalla hengityksellä sinulla on mukava pehmeä ja jäykkä nukkumistyyny. VAUDE, Mammut, Trangoworld, Sea To Summit ja Marmot tarjoavat parhaan valikoiman unityynyjä ulkona.

Makuupussit

Ennen kuin valitset makuupussin, on tärkeää pitää mielessä muutama tärkeä tekijä. Paras idea on valita se, joka tarjoaa runsaasti tilaa olematta iso. Sinun on keskityttävä makuupussin eristystyyppiin. Kaksi pääluokkaa ovat synteettinen eristys ja untuvapeite. Jos haluat ostaa laadukkaan makuupussin, tutustu mallistoon tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Salewa, Haglöfs , The North Face , Millet ja VAUDE.

Lisätietoja makuupusseista

Käsipumput ovat olennainen makuupussi lisälaite, joka estää kosteuden kertymisen. Välttääksesi tyynyjen pumppaamista hengityksellä, ota pumppu, joka on kätevä, pieni ja painaa vain unssin. Lisäksi pussin vuoraukset ja peitot tarjoavat myös lisää lämpöä. Kesällä ulkona, voit yksinkertaisesti käyttää vuorauspussia yksin ja unohtaa makuupussi. Sea To Summit, Ferrino Regatta , Campingaz ja Outwell tarjoavat korkealaatuisia makuupussitarvikkeita ja osia.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje