up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Vandreture

Snesko

()
load

Sådan vælges snesko

Snesko er en af de mest vigtige dele af udendørs udstyr, der beskytter dine fødder, samtidig med at de giver komfort og stabilitet på sjuskete isterrasser. Du skal overveje følgende faktorer for at vælge de rigtige snesko;

Hvor skal du hen?

Det er vigtigt at vide, hvor du planlægger at gå. Snesko er designet specielt til flade terræn, bjergterrasser og rullende terræn. Så hvis du ved, hvor du skal hen, hjælper det dig med at bestemme hvilken type snesko du skal vælge.

Hvor meget vægten skal være?

Snesko kan typisk understøtte den samlede vægt i henhold til specifikationerne. Så du skal have et skøn over, hvor meget du og dit udstyr vil veje, før du vælger snesko.

Hvad vil typen af sne være?

Det er vigtigt at foregribe den type sne, du planlægger at bevæge dig over. Hvis du skal tørre, pulverformige og bløde sneer, skal du gå efter en stor snesko. Men hvis du er på et hårdt pakket spor, vil en mindre størrelse sko være det perfekte valg. Snesko til børn er typisk designet til kausal leg med lignende tekniske egenskaber som voksne snesko. Ferrino , Tsl Outdoor og Inook er de førende mærker, der tilbyder snesko til mænd, snesko til kvinder og børn.

clouse menu Luk