up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Strike king Jig Head MD Jointed Structure

Strike king Jig Head MD Jointed Structure

plus
Strike king

Strike King Jig Head MD Jointed Structure

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Strike king Jig Head MD Jointed Structure

Mark Davis Jointed Structure Jig Head 1/2oz

Strike King® Jointed Structure Head yhdistää suositun "keinuvan pään" tyylin ja Strike Kingin Structure Jigin ennennäkemättömät ominaisuudet. Bassmaster Classic® Champion Mark Davisin avustuksella kehitetty Structure Head on sovellukseltaan monipuolinen ja muotoilultaan täydellinen. Pään muotoilu mahdollistaa kalastajien pitävän maksimaalisen kosketuksen pohjaan, mutta se on kuitenkin erittäin rikkakasviton! Davis sanoo: "Koukku on myös juuri sopiva takilaan ja yhtä hyvä pitämään isot kalat napissa kiinni."


Ominaisuudet:

Swing pään tyyli
Lastunkestävä viimeistely
Super rikkaruohotonta


Oletko kiinnostunut Strike king Jig Head MD Jointed Structure:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla waveinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Strike king Jig Head MD Jointed Structure:sta tuotekuvauksineen yms. Strike king on yksi parhaista merenkulku ja kalastusmerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Vieheettuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet Strike king Jig Head MD Jointed Structure

Väri
Hopeinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up