up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Schwalbe Pakke Procore 29 Tommer

plus
Schwalbe

Schwalbe Pakke Procore 29 Tommer

Produktbeskrivelse Schwalbe Pakke Procore 29 Tommer

Off road: Ridning ved lavere tryk betyder bedre ydeevne ... men på samme tid, det øger risikoen for fejl. Grænsen hidtil er på omkring 20 psi, under hvilken dets næppe muligt at turde at ride normale MTB dæk.

Men intet forbliver den samme: I fremtiden kan lufttrykket styres i dækkene dobbelte kamre. I det ydre kammer, lufttrykket er ekstremt lavt ideel til maksimal off road ydeevne. I det indre kammer, direkte på fælgen, er der højt lufttryk - selv en meget stærk virkning kan ikke bule fælgen kant. Samtidig, det indre højtrykssystemet sikrer dækket på fælgen. "Bøvsen", den frygtede tab af luft ved lavt tryk i traditionelle slangeløse systemer, er umuligt.

Dæktryk kan reduceres til et minimum 14 psi, hvilket giver en enorm mængde af greb. E

elv om den hårdeste terræn dæk "pind" til jorden.

Dækket giver ekstremt følsomme dæmpning. På grund af den ekstra dæmpning og trækkraft der er meget bedre styring, bremsning og trækkraft kontrol.

Ingen risiko for slangebid. Fælgene er særdeles godt beskyttet mod denting. Selv i de hårdeste betingelser, kan væsentligt lettere dæk anvendes.

Fremragende nødsituation køreegenskaber på grund af den interne højt tryk luftkammer.

ProCore kan bruges med alle slangeløse MTB dæk: Vejning ca. 200 g pr hjulet. Kompatibel med alle hjul uanset mærke. Fælg bredde 23mm interne. Serieproduktion er i gang. Sælges som et sæt af 2 med alle nødvendige komponenter, for at omdanne en komplet cykel. Senere komponenter vil også være individuelt tilgængelige som reservedele.


Køb dine egne Schwalbe Pakke Procore 29 Tommer til kun 326.728452 $. Lavet af Schwalbe, Schwalbe Pakke Procore 29 Tommer er på lager i mange størrelser og farver. Hos bikeinn, tilbyder vi de bedste priser på cykel. Se et stort udvalg af Reparere i vores Hjul og dæk afdeling.

Funktioner Schwalbe Pakke Procore 29 Tommer

Farve
Flerfarvet
Produkttype
Kit

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up