Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Bca

Noin Bca
BCA on edelleen yksi parhaimpia laatumerkkejä, jotka tarjoavat korkean suorituskyvyn ulkoilutarvikkeita ja retkeilyvarusteita. Tuotemerkillä on kunnia esitellä maailman johtavaa digitaalista vastaanottimen. BCA on tunnetuin ja luotetuin laatumerkki maastosuojaukseen. Yrityksen tavoitteena on maksimoida retkeilykokemus ja pitää lumivyöryjen aiheuttamat kuolemantapaukset minimissään. Tuotemerkki keskittyy luomaan ja kantamaan enemmän hyödyllisiä tuotteita, jotka takaavat ennaltaehkäisyyn ja suojaamiseen hyvän yhteyden avulla Link-radiolähetin. BCAn tuotevalikoimaan kuuluvat lumivyöryturvallisuustuotteet kuten hiiliprobet, varustepussit ja reppuja, jotka on kehitetty kestämään lumen aktiviteetteihin liittyvät vaatimukset vaativissa olosuhteissa. Heidän ponnistelunsa turvallisuuden puolesta on osa heidän tehtäväänsä, koska he pyrkivät tarjoamaan luotettavia työkaluja, jotka auttavat pelastamaan ihmishenkiä lumivyörytilanteessa. BCA on sitoutunut lumenvyöryturvallisuuden opetukseen ja tietoisuuteen. BCAn luova tuotantotapa, yhdistettynä kärsimättömään sitoutumiseensa turvallisuuteen ja koulutukseen, on muodostunut kunnioitetuksi tuotemerkkiksi maastohiihtäjille, vuorikiipeilijöille, lautailijoille ja ulkoiluretkille ympäri maailman. BCAn tuotteet ja osaaminen auttavat takaamaan turvallisen ja nautinnollisemman ulkoiluretken maastossa.
BCAn suojatuotteet ja varusteet

Bca reput on muodostettu kestävistä ja kestävistä kankaista, jotka on valmistettu vastaamaan maastoretkien vaatimuksia, mukaan lukien jää, lumi ja epätasainen maasto.
Bca hiiliprobe on valmistettu kevyistä ja vakaista hiilikuitumateriaaleista, mikä tekee siitä erittäin kevyen ja mukavan pitää reppusi sisällä ilman lisäpainoa.
Bca suksipuut on varustettu ergonomisilla otteilla, jotka on suunniteltu mukavuuden ja hallinnan helpottamiseksi. Joustavat hihnat sallivat puiden tukemisen luottavaisesti ranteisiin pitäen samalla mukavan otteen.
Bca varustepussit usein useita koteloita, pussia ja jakajia, joiden avulla voit järjestää varusteet ammattimaisesti. BCAn varustepussit on luotu nopeaan ja vaivattomaan pääsyyn varusteisiin.
Bca walkie talkies ovat liikuteltavia viestintälaitteita, jotka sallivat käyttäjien lähettää ja vastaanottaa ääniviestejä lyhyillä etäisyyksillä. Ne ovat hyödyllisiä työkaluja erilaisiin tarkoituksiin, mukaan lukien ulkoilukokemukset.
Bca suksikypärät tulevat joustavilla ominaisuuksilla, kuten dial tai hihnat, joiden avulla voit säätää istuvuutta. Tämä tarjoaa suojatun ja mukavan istuvuuden päähän.
Bca lumivyöryturvallisuus on tärkeä huomioon ottava kaikille, jotka päättävät edetä lumivyöryvyöhykkeissä, olipa kyse sitten harrastusaktiivisuudesta kuten lumilautailusta, sukset, mönkijän ajosta tai ammatillisista toimista, kuten maastoalueen koulutuksesta ja seurannasta ja pelastuksesta.