up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Bca

Allt ( Bca )

Om Bca

BCA har fortsatt blitt betraktet som et av de beste merkene for å presentere høyytelsesutstyr og fottøy for utendørsbruk. Merket har æren av å presentere verdens ledende digitale transceiver. BCA er det mest anerkjente og pålitelige merket for backcountry-beskyttelse. Bedriften har som mål å maksimere utendørsopplevelsen samtidig som nedfartsdødstallene holdes så lave som mulig. Merket fokuserer på å skape og bære flere nyttige produkter som sikrer beskyttelse og forhindrer ulykker gjennom god kontakt via Link-radiokanaler. Hos BCA forsikrer de om at du kan være trygg i utkanten med nedfartsbeskyttelsesutstyr.

BCA´s samling av produkter inkluderer nedfartsbeskyttelsesutstyr som karbonprober, utstyrvesker og sekker utviklet for å tåle slitasje på snøaktiviteter i krevende miljøer. Deres dedikasjon til beskyttelse ligger til grunn for deres misjon, da de søker å presentere pålitelige verktøy som hjelper med å redde liv i tilfelle en nedfart.

BCA er dedikert til opplæring og bevissthet om nedfartsbeskyttelse. BCA´s kreative tilnærming til produktutforming, kombinert med dets urokkelige forpliktelse til sikkerhet og opplæring, har skapt et æret merke blant utendørs skiløpere, fjellklatrere, snowboardere og utendørs eventyrere over hele verden. BCA´s utstyr og ekspertise er for å sikre et trygt og mer behagelig utendørs eventyr i utkanten.

BCA collection of protective gear and equipment

Bca sekker er laget av slitesterke og holdbare stoffer som er utviklet for å motstå slitasjen av backcountry-ferder, og som er åpne for is, snø og ujevnt terreng.
Bca karbonprobe er laget av lette og stabile karbonfibermaterialer, noe som gjør den svært lett og behagelig å holde i sekken uten å legge til betydelig vekt.
Bca ski-staver leveres med ergonomiske grep designet for komfort og kontroll. Fleksible stropper gjør det mulig å sikre stavene til håndleddene mens du holder et behagelig grep.
Bca utstyrsesker har ofte flere bokser, lommer og skillevegger som gjør at du kan organisere utstyret ditt på en profesjonell måte. BCA´s utstyrsesker er laget for rask og problemfri tilgang til utstyret.
Bca walkie talkies er mobile kommunikasjonsenheter som tillater brukerne å sende og motta lydmeldinger over korte avstander. De er nyttige verktøy for ulike formål, inkludert utendørsopplevelser.
Bca ski-hjelmer har fleksible funksjoner som en knapp eller stropper for å justere passformen. Dette gir en sikker og behagelig passform på hodet ditt.
Bca nedfartsbeskyttelse er en viktig vurdering for alle som bestemmer seg for å fortsette i nedfartsutsatte områder, enten for rekreasjonsformål som snowboarding, alpint, eller snøscooterkjøring, eller for faglige aktiviteter som backcountry trening og sporings- og redningsoppdrag.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk