Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Bolle

Information för Bolle
Bolle är ett välrenommerat namn inom glasögon och sportutrustning, känt för sitt engagemang för kvalitet, innovation och skydd. Bolle grundades 1888 av Seraphin Bolle i Oyonnax, Frankrike, och har en rik historia som sträcker sig över ett sekel. Det som började som ett litet verkstad som tillverkade kammar och håraccessoarer blev snabbt ett innovativt märke inom glasögonindustrin.
Bolles resa från ett litet franskt verkstad till en global ledare inom glasögon och sportutrustning är ett vittnesbörd om dess obesegliga engagemang för kvalitet och innovation. Bolles solglasögon, skyddsglasögon, skidglasögon, skidhjälmar och snowboardhjälmar har alla betydande format märkets arv. Med Bolle kan du lita på att dina ögon och huvud skyddas av produkter som har tillverkats med passion, precision och en djup förståelse för behoven hos idrottare och professionella.

En Legacy av prestanda och skydd

Bolles solglasögon är ett vittnesbörd om märkets dedikation till precisionoptik och avancerad teknik. Dessa glasögon erbjuder en överlägsen skydd mot UV-strålning, klarhet och stil. Bolles sortiment inkluderar sportspecifika design för idrottare och stilmedvetna val för vardagsbruk, så att alla kan uppleva märkets engagemang för ögonsäkerhet och stil. Bolles skyddsglasögon är betrodda av professionella världen över. Dessa glasögon uppfyller stränga säkerhetsstandarder, vilket gör dem till ett nödvändigt val för dem som prioriterar säkerhet i sina dagliga aktiviteter. Bolles skidglasögon har blivit en stapelvara inom skid- och snowboardgemenskapen. Dessa glasögon erbjuder exceptionell klarhet, anti-dimteknologi och en bekväm passform. Bolles engagemang för innovation är tydligt när det gäller funktioner som Modulatorlins-teknologi, som justerar till olika ljusförhållanden och säkerställer en optimal vy av sluttningarna. När det gäller skidåkning är Bolle en betrodd följeslagare för entusiaster av alla nivåer. Bolles skidglasögon kombinerar stil med prestanda, med ett brett synfält, utmärkt ventilationssystem och kompatibilitet med hjälmar. Från nybörjare till erfarna proffs har Bolle glasögon anpassade för att möta de unika kraven hos varje skidåkare.
Bolles skidhjälmar är utformade för att prioritera säkerheten utan att kompromissa med komforten. De erbjuder utmärkt skydd genom avancerade material som motstår stötar och noggranna anpassningar av passformen. Dessa hjälmar är utrustade med ventilationssystem för att hålla dig bekväm på sluttningarna medan de uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna. Snowboardåkare kan lita på Bolles snowboardhjälmar för att ge yttersta skydd och stil. Bolle designar sina snowboardhjälmar med avancerad teknik, för att säkerställa en perfekt passform och maximal säkerhet. Oavsett om du tar dig an en backe eller åker i terrainparken, erbjuder Bolle hjälmar säkerheten och komforten du behöver.