Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Bolle

Om Bolle
Bolle er et kjent navn i verden av briller og sportsutstyr, kjent for sin forpliktelse til kvalitet, innovasjon og beskyttelse. Etablert i 1888 av Seraphin Bolle i Oyonnax, Frankrike, Bolle har en rik historie som strekker seg over et århundre. Det som begynte som et lite verksted som laget kammer og hår tilbehør, ble raskt en pioner i brilleindustrien.
Bollens reise fra et lite fransk verksted til en global leder innen briller og sportsutstyr, er et vitnesbyrd om dets urokkelige forpliktelse til kvalitet og innovasjon. Bollens solbriller, sikkerhetsbriller, skibriller, skihjelmer og snowboardhjelmer har alle betydelig preget merkevarens arv. Med Bolle kan du stole på at øynene og hodet ditt er beskyttet av produkter som er laget med lidenskap, presisjon og et dypforståelse av behovene til både idrettsutøvere og profesjonelle.

En arv med ytelse og beskyttelse

Bollens solbriller er et vitnesbyrd om merkets dedikasjon til presisjonsoptikk og kantete teknologi. Disse solbrillene tilbyr superiør UV-beskyttelse, klarhet og stil. Bollens sortiment inkluderer sportspesifikke design for idrettsutøvere og motebevisste valg for hverdagsbruk, noe som sikrer at alle kan oppleve merkets forpliktelse til øyesikkerhet og stil. Bollens sikkerhetsbriller er stolte av profesjonelle over hele verden. Disse brillene møter strenge sikkerhetsstandarder, noe som gjør dem til et nødvendig valg for de som prioriterer sikkerhet i sine daglige oppgaver. Bollens skibriller har blitt en slager i skigåing og snowboarding samfunn. Disse brillene tilbyr utmerket klarhet, anti-fog teknologi og et komfortabelt passform. Bollens forpliktelse til innovasjon er tydelig i funksjoner som Modulator linseteknologi, som justerer seg til varierende lysforhold og sikrer et optimalvisning av bakkene. Når det gjelder skigåing, er Bolle en pålitelig følgesvenn for entusiaster av alle nivåer. Bollens skibriller kombinerer stil med ytelse, med et bredt synsfelt, utmerket ventilasjonssystem og kompatibilitet med hjelmer. Fra nybegynnere til erfarne proffer, har Bolle skibriller som er tilpasset de unike kravene til hver skigåer.
Bollens skihjelmer er designet for å prioritere sikkerhet uten å ofre komfort. De tilbyr utmerket beskyttelse gjennom avanserte støtsikre materialer og presise passformjusteringer. Disse hjelmene er utstyrt med ventilasjonssystemer for å holde deg komfortabel på bakkene samtidig som de opprettholder de høyeste sikkerhetsstandardene. Snowboardere kan stole på Bollens snowboardhjelmer for å gi ytterste beskyttelse og stil. Bolle designer snowboardhjelmene med kantete teknologi, som sikrer perfekt passform og maksimal sikkerhet. Uansett om du takler en bakke-trail eller treffer terrengparken, tilbyr Bollen hjelmer sikkerheten og komforten du trenger.