Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Tilbehør og reservedele

()

Forstå de forskellige typer skiløb

Poles ski tilbehør

Stavskitilbehøret inkluderer mange nyttige ting, der hjælper på skiløb. Nogle af disse tilbehør omfatter kurve, spidser og gummispidsbeskyttelse osv. Du kan købe staveskitilbehør fra Rossignol, Head, Leki Alpino, Swix.

Kurve
Kurven er den skive lignende ting ved bunden af en stang, blot ud over spidsen og er der for at kontrollere, at skistaven ikke falder for langt ned i sneen.

tip til skistave
Spidsen af en skistav er den del, der klæber til sneen. Spidserne er stærke og små nok til, at de vil trolde ind i sneen ubesværet, uden at være så intense, at de ikke er farlige.

Beskyttelse af gummispidser
Beskyttelse af gummispidser forlænger spidsernes levetid og beskytter dit sæt, når stænger opbevares i din taske. De er også velegnede til brug på udsatte steder for at sænke effekten på jorden.

Poles ski reservedele

Staveski reservedelene inkluderer greb, stropper og skafter osv. Du kan købe stavski reservedelene fra Rossignol , Head , Leki Alpino , Swix .

Greb
Grebet er den del af skistaven, du bærer på, og er normalt lavet af blødt fleksibelt plastik. Forskellige mærker af stangen har forskellige former for greb.

Remme
Remmen bevæger sig rundt om din hånd og håndled, mens du bærer stangen. Remmen giver dig mulighed for at køre hårdere på stangen uden at skulle gribe så hårdt om stangen og forhindrer også stangen i at falde til jorden.

Skafter
Skaftet er den centrale længde af stangen og er normalt lavet af enten aluminium eller syntetiske materialer.

top