Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Scott

Om Scott
Scott er en berømt produsent av sykkelutstyr, motorsport og sportstøy. Firmaet ble grunnlagt i Givisiez, Sveits, og har sine forskjellige butikker rundt om i Europa, Sør-Afrika, USA og India. Firmaet ble etablert i 1958 av Ed Scott. Scott rangerer blant de beste utviklerne av løpesko over hele verden. Deres hovedide er at hver løper skal ha ideelle løpesko og klær som passer og som fungerer godt. Scotts sko er perfekte for å oppfylle individuelle krav og behov. Merket bruker kreativ teknologi i design og utvikling av høyytelsesklær, fottøy og tilbehør. Et stort utvalg av fargerike og multicolored klær og fottøy er tilgjengelig i alle butikker. Scotts tankegang dreier seg om å forbedre både nybegynner- og ekspertprestasjoner. Ved å samarbeide med ledende utøvere og ta i bruk brukerfeedback, lager merket utstyr som fremmer utvikling og støtter personer som ønsker å overvinne utfordringer. Scotts arv er innarbeidet i dens oppofrelse for eventyr, noe som gjør det til en pålitelig partner for dem som ønsker å utforske det store ute med pålitelig, høyytelsesutstyr. Disse produktene hjelper deg med å nyte forskjellige aktiviteter som skikjøring, snowboarding og utendørs eventyr. Scotts produkter hjelper til med å tilfredsstille behovene til idrettsutøvere og løpere alike.

Scotts samling av skiutstyr

Scott ski goggles er bygget med presisjon optikk for å gi tydelige skjevfrie syn. Høykvalitetslinser, vanligvis med anti-ripe og anti-fog-lag, bekrefter at skiløpere kan se terrenget nøyaktig og trygt. Scott touring skis er tilberedt med lette materialer og kreative konstruksjonsteknikker, slik at skiløpere kan spare energien under stigninger og navigere variert terreng riktig.
Scott ski staver bruker lette materialer som karbonfiber, aluminium eller begge deler. Dette gir den minste vekten i hånden, noe som reduserer tretthet under lange skidager. Scott ski hjelmer har avanserte ventilasjonssystemer med fleksible kanaler som lar skiløperne kontrollere luftstrømmen og overoppheting under aktive formål. Hjelmene er designet for enkelhet, med en fleksibel størrelsessystem og polstrede liners som gir en sikker og stram passform. Scott ski støvler har ofte varmeformbare liners og fleksible komponenter, slik at skiløpere kan oppnå en personlig passform som passer den spesielle formen på føttene deres. Scott ski jakker er laget av høykvalitets stoffer og håndverk og designet for å motstå behovene til vintersport og opprettholde ytelsen over tid. Scott snowboard hjelmer har moderne støtteabsorberende materialer, klare til å effektivt fordele og absorbere kraften av effekter, noe som reduserer risikoen for hodeskader.