up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Scott

Scott

Osastot

KAIKKI ( Scott )

Noin Scott

Scott on tunnettu pyörälaitteiden, moottoriurheilu- ja urheiluvaatteiden valmistaja. Yritys perustettiin Givisiezissä Sveitsissä vuonna 1958 Ed Scottin toimesta. Scott on listattu yhtenä maailman johtavista juoksukenkien kehittäjistä. Heidän pääajatuksenaan on, että jokaisella juoksijalla tulisi olla juoksukenkiä ja vaatteita, jotka istuvat ja toimivat hyvin. Scottin kengät ovat täydellisiä yksilöllisten tarpeiden täyttämiseen. Tuotemerkki käyttää luovaa teknologiaa vaatteiden, kenkien ja asusteiden suunnittelussa ja kehittämisessä. Kaikissa liikkeissä on saatavilla erilaisia silmää hiveleviä ja värikkäitä vaatteita ja kenkiä. Scottin ajatus perustuu harrastuksen edistämiseen sekä aloittelijoille että ammattilaisille. Yhteistyössä johtavien urheilijoiden ja käyttäjien palautteen kanssa tuotemerkki tuottaa laitteita, jotka edistävät eteenpäinpyrkimystä ja tukevat yksilöitä haasteiden voittamisessa. Scottin perintö on juurtunut sen uskomattomaan seikkailuhaluun, tehden siitä luotettavan kumppanin niille, jotka haluavat tutkia suurta ulkoilmaa luotettavilla, korkean suorituskyvyn laitteilla. Nämä tuotteet auttavat nauttimaan erilaisista toiminnoista, kuten hiihto, lumilautailu ja ulkoilmatoiminta. Scottin tuotteet auttavat täyttämään niin urheilijoiden kuin juoksijoiden tarpeet. Scottin suksivarusteiden kokoelma

Scottin suksilasit on rakennettu tarkkojen optiikoiden avulla tarjotakseen selkeän, vääristymättömän näkymän. Laadukkaat linssit, yleensä anti-naarmu ja anti-sumu kerroksilla, varmistavat, että hiihtäjät näkevät maaston tarkasti ja luottavaisesti. Scottin maastohiihtosukset on valmistettu kevyistä materiaaleista ja luovista rakentamistekniikoista, jotka auttavat säästämään energiaa nousun aikana ja navigoida erilaisia maastoja oikein. Scottin suksipuikot käyttävät kevyitä materiaaleja, kuten hiilikuitua, alumiinia tai molempia. Tämä tarjoaa pienimmän painon kädessä, vähentäen väsymystä pitkillä hiihtopäivillä. Scottin suksimallit sisältävät kehittyneet ilmanvaihtojärjestelmät, joiden joustavilla putkilla hiihtäjät voivat säätää ilmanvirtausta ja ylikuumentumista aktiivisten toimintojen aikana. Kypärät on suunniteltu mukavuutta varten, ja niissä on joustava mittajärjestelmä ja pehmustetut vuoret, jotka tarjoavat turvallisen ja tiiviin istuvuuden. Scottin suksisaappaat useimmissa tapauksissa ovat muotoutuvia linssiä ja joustavia komponentteja, joiden avulla hiihtäjät voivat saavuttaa henkilökohtaisen istuvuuden, joka sopii eri kenkien muotoihin. Scottin suksitakit valmistetaan laadukkaista kankaista ja käsityöstä ja ne on suunniteltu kestämään talvikullan tarpeet ja ylläpitämään suorituskykyä ajan myötä. Scottin lumilautakypärät sisältävät modernia iskua absorboivia materiaaleja, jotka on suunniteltu tasaisesti jakamaan ja absorboimaan iskun voimaa, pienentäen päävammojen riskiä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje