Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Skibindinger

Skibindinger

Finn et bredt utvalg av Skibindinger-produkter for ski. Oppdag de beste tilbudene hos snowinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Skibindinger

Merkevarer av Skibindinger

Hvordan velge backcountry skibindinger?

Hovedformålet med backcountry skibinding er å la deg nyte og utforske verden utenfor grensene til et feriested. For skigåing er styrke, holdbarhet, vekt og letthet faktorene som bør huskes. Langrenn kommer i forskjellige stiler som rammebindinger, tech bindinger og Telemark bindinger.

Tilbehør og reservedeler

Tilbehøret og reservedelene er viktige å ha med seg når man skal mot fjellet. Tilbehøret og reservedelene er alt du måtte trenge senere på reisen for å fikse, reparere eller erstatte skistøvlene, bindingene og skiene dine. For eksempel er Dynafit Ski Finder Leash, Toko Ski Clip Alpine & Carving, Colltex Quick Adhesive Spray, Colltex Camlock Kit, Black Diamond Skin Tail Clips, Pomoca Regluing Kit, Pomoca Bent Buckle og Plum Lock/Unlock Upgrade noen av reservedelene deler og tilbehør som du kanskje trenger i bakken.

Alpint

Alpint er den mest populære typen ski. Som navnet tilsier foregår alpint i bakkene der skiløperen går fra topp til bunn. For det meste arrangeres disse skibegivenhetene i alpinanlegg og fjell. Når vi snakker om skiutstyr for slalåm, trenger du skikkelige støvler og bindinger som holder seg på plass gjennom hele varigheten. Alpint bindinger er designet for å minimere risikoen for skader ved fall samtidig som de gir betydelig støtte og balanse til skiene. I tillegg til design, monteringskompatibilitet og farge, må egenskapene til alpinskibindingene skreddersys som de er designet for.

Langrennski

Langrenn kan foregå enten i backcountry alpinanlegg eller i utpekte skisteder. Men i langrenn er terrenget vanligvis flatt, mildt og helt bølgende. I langrenn fokuserer skiløpere på å reise lange avstander i stedet for å gå på ski opp og ned. For denne typen ski trenger du fleksible støvler som er godt koblet til støvlene samtidig som hælene dine er frie til å løftes. Generelt er det tre hovedtyper av bindinger som brukes i langrenn, som er: Three pin, SNS og NNN. De mest brukte er NNN og SNS.

Ski Touring

Skitur er en type ski som skjer i umerkede områder utenfor skianlegget. Det er mye mer utfordrende og fysisk krevende enn alpint. Den største forskjellen mellom backcountryski er typen utstyr og utstyr du bruker i bakken. I skiturer bruker du en hybrid tilnærming som lar deg frigjøre hælene eller låse dem på plass når det trengs. Dette kan kun oppnås gjennom spesielle bindinger som gir deg bedre trekkraft samt stabilitet. Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Head , og K2 designer og produserer de beste bindingene for skiturer.