Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Skibindinger

Skibindinger

Find et bredt udvalg af Skibindinger-produkter til ski. Oplev de bedste tilbud hos snowinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Skibindinger

Mærker for Skibindinger

Hvordan vælger man backcountry skibindinger?

Hovedformålet med binding til backcountryski er at lade dig nyde og udforske verden uden for et feriesteds grænser. Til skiløb er styrke, holdbarhed, vægt og lethed de faktorer, der skal huskes. Backcountry skiløb kommer i forskellige stilarter såsom rammebindinger, tech bindinger og Telemark bindinger.

Tilbehør og reservedele

Tilbehøret og reservedelene er essentielle at have med dig, når du skal mod bjergene. Tilbehøret og reservedelene er alt, hvad du kan få brug for senere på din rejse for at reparere, reparere eller udskifte dine skistøvler, bindinger og ski. For eksempel er Dynafit Ski Finder Leash, Toko Ski Clip Alpine & Carving, Colltex Quick Adhesive Spray, Colltex Camlock Kit, Black Diamond Skin Tail Clips, Pomoca Regluing Kit, Pomoca Bent Buckle og Plum Lock/Unlock Upgrade nogle af reservedelene dele og tilbehør, som du måske har brug for på pisterne.

alpint skiløb

Alpint skiløb er den mest populære form for skiløb. Som navnet antyder, foregår alpint skiløb på bakkerne, hvor skiløberen går fra top til bund. For det meste er disse skibegivenheder organiseret i skisportssteder og bjerge. Når vi taler om skiudstyr til alpint skiløb, har du brug for ordentlige støvler og bindinger, der bliver på plads under hele varigheden. Alpine skibindinger er designet til at minimere risikoen for skader fra fald, samtidig med at de giver betydelig støtte og balance til skiene. Ud over designet, monteringskompatibiliteten og farven skal funktionerne i de alpine skibindinger skræddersyes, som de er designet til.

Langrendsski

Langrend kan foregå enten i backcountry resorts eller i udpegede skisportssteder. Men i langrend er terrænet normalt fladt, blidt og helt rullende. I langrend fokuserer skiløbere på at rejse lange afstande frem for at stå på ski op og ned. Til denne type skiløb har du brug for fleksible støvler, der er fast forbundet til støvlerne, samtidig med at dine hæle er frie til at løfte. Generelt er der tre hovedtyper af bindinger, der bruges i langrend, som er: Three pin, SNS og NNN. De mest brugte er NNN og SNS.

Ski Touring

Skitouring er en form for skiløb, der foregår i umarkerede områder uden for skisportsstedet. Det er meget mere udfordrende og fysisk krævende end alpint skiløb. Den største forskel mellem backcountry skiløb er den type udstyr og udstyr, du bruger på pisterne. I skitouring bruger du en hybrid tilgang, der lader dig frigøre dine hæle eller låse dem på plads, når det er nødvendigt. Dette kan kun opnås gennem specielle bindinger, der giver dig bedre trækkraft samt stabilitet. Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Head og K2 designer og fremstiller de bedste bindinger til skiture.