Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Wacom

Om Wacom
Wacom er et globalt anerkendt mærke, der har været i frontlinjen for digital kreativitet siden dens oprettelse i 1983. Virksomhedens urokkelige forpligtelse til innovation og støtte af kunstnere, designere og kreative professionelle har gjort Wacom til et husstandsnavn i verden af grafiktabletter og digitale pentechnologi. Wacoms rejse begyndte i Japan, da et gruppe visionære satte ud for at transformere måden, kunstnere og designere arbejder på. Deres mål var at skabe forbindelse mellem traditionel og digital kunst, og dette forsøg førte til skabelse af den første elektromagnetiske resonans teknologi, der sætter scenen for en digital revolution.

Wacom har været branchens førende i næsten fire årtier, der giver kunstnere og professionelle med avanceret teknologi, der har redefineret den kreative proces. Med en forpligtelse til kvalitet, innovation og bruger tilfredshed fortsætter Wacom med at inspirere og styrke verdens kreative sind, trække grænserne for digital kunst og design.

Aktivering af kreativ excellence siden 1983

Den Wacom tablet, et hjørnesten i mærkets produktlinje, giver en usammenlignelig digital tegneoplevelse. Med trykfølsomme penne og tilpasselige knapper giver Wacom tablets lærredet for digitale kunstnere, illustratorer og fotografer. De kommer i forskellige størrelser og konfigurationer for at imødekomme forskellige kreative behov. Wacom tegneplader er de quintessensielle værktøjer til kunstnere, der søger præcision og kontrol i deres kreative proces. Disse tablets kommer med en følsom overflade, der nøjagtigt fanger nuancerne af en digital pen, der leverer livagtige strøg og uovertruffen udtryksfuldhed.
Wacom´s forpligtelse til at forbedre brugeroplevelsen strækker sig til tilbehør som tabletholdere. Wacom tablet holders er designet til at give ergonomisk støtte til tabletten, så kunstnere kan arbejde komfortabelt i længere perioder. Wacom er ikke begrænset til verden af visuel kunst; det spiller også en afgørende rolle i digitale signaturer. Wacom tablet signaturer er bredt anvendt til elektroniske signaturer i forskellige brancher, fra finans til sundhedspleje. Deres nøjagtighed og sikkerhed gør dem til et anerkendt valg til autentificering og juridisk dokumentation.
I hjertet af Wacoms succes er den Wacom digitale pen. Disse penne er konstrueret til præcision, der tilbyder naturlig kontrol over penselstrøg og linjer. De er designet til at være behagelige, reaktive og tilpassede efter kunstnerens præferencer. For professionelle kunstnere og designere står Wacom CINTIQ-serien som et højdepunkt for kreative værktøjer. Disse interaktive pen displays kombinerer en højopløsningsskærm med følsomhed og nøjagtighed af den digitale pen. Resultatet er en glat arbejdsgang, hvor din kreativitet flyder direkte på skærmen.