up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Acer

Allt ( Acer )

Om Acer

Stiftet i 1976, Acer er et globalt teknologiselskap dedikert til å bryte barrierer mellom mennesker og teknologi. Med et engasjement for innovasjon, Acer har utviklet seg til et ledende varemerke, berømt for sine innovative produkter og løsninger.
Acers reise startet i Taiwan, der en gruppe visjonærer søkte å bygge bro mellom mennesker og teknologi. Gjennom årene har selskapet konsekvent presset grensene for hva som er mulig, ved å introdusere en variert rekke produkter som dekker ulike behov og preferanser. Acer sitt engasjement for kundetilfredshet og teknologisk fremgang har gjort det til et kjent navn i den globale teknologinæringen. Acer fortsetter å være en drivende kraft i teknologinæringen, og levere konsekvent produkter som gir brukerne makt, inspirerer innovasjon og knytter mennesker til mulighetene i det digitale verden.

Gir makt til tilkobling ved å inspirere innovasjon

Acer-datamaskiner er synonymt med pålitelighet og ytelse. Fra elegante all-in-one-skrivebord til kraftige arbeidsstasjoner, Acer tilbyr et variert utvalg for å møte kravene til både profesjonelle og casuelle brukere. Acer-skjermer redefinerer visuelle opplevelser, ved å kombinere avanserte skjermteknologier med elegante design. Uansett om du er en gamer som søker høye oppdateringsfrekvenser eller en profesjonell som krever fargenøyaktighet, dekker Acer skjermer et bredt spekter av brukere. Krystallklare bilder, levende farger og ergonomisk design gjør Acer-skjermlinjen skiller seg ut i markedet. Acer-bærbare er designet for å gi produktivitet og underholdning på farten. Fra ultra-bærbare modeller for business-profesjonelle til høytytende gaming-bærbare, dekker Acers bærbare-serie et spekter av brukerkrav. Merkets engasjement for spillmestring er tydelig i Acer gaming-bærbare og -stasjoner. Utformet for hastighet og ytelse, har disse enhetene kraftige grafikk, høye oppdateringsfrekvenser og avanserte kjølesystemer. Acer-nettbrett kombinerer bærbarhet med funksjonalitet. Ideell for både arbeid og lek, tilbyr disse enhetene en lett løsning for brukere som er stadig på farten. Acer-nettbrett har slanke design, responsive berøringsskjermer og et utvalg av apper for å forbedre produktivitet og underholdning. Acer projektorer bringer presentasjoner, filmer og spill til livet med levende farger og skarpe bilder. Kompakte design, trådløse funksjoner og enkel oppsett gjør Acer projektorer versatile og brukervennlige. For de som søker det pinnaklet av visuell klarhet, Acer HD-projektorer leverer fantastiske høyoppløselige bilder. Acer HD-projektorer uttrykker merkets engasjement for å levere toppkvalitets visuelle løsninger.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk