up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Acer

Acer

KAIKKI ( Acer )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Acer

Perustettu vuonna 1976, Acer on maailmanlaajuinen teknologiayritys, joka on sitoutunut murtamaan ihmisten ja teknologian välisiä esteitä. Innovaation vakuuttamana Acer on muuttunut johtavaksi tuotemerkkiksi, joka on tunnettu teräväpiirteisistä tuotteistaan ja ratkaisuistaan. Acerin matka alkoi Taiwanissa, missä ryhmä visioita haki tietä ihmisten ja teknologian välille. Vuosien varrella yritys on jatkuvasti työntänyt mahdollisuuksien rajoja, esitellen monipuolisen valikoiman tuotteita, jotka palvelevat erilaisia tarpeita ja mieltymyksiä. Acerin sitoutuminen asiakaskokemuksen ja teknologisten edistysten tarjoamiseen on tehnyt siitä uskottavan nimen globaalissa teknologiayrityksessä. Acer jatkaa edelleen teknologia-alalla olevaa voimakasta voimaa, tarjoamalla tuotteita, jotka kannustavat käyttäjiä, innostavat innovaatioita ja yhdistävät ihmisiä digitaalisen maailman mahdollisuuksiin.

Käyttäjien valtaa lisäämällä innostamalla innovaatioita

Acerin tietokoneet ovat synonyymeja luotettavuudelle ja suorituskyvylle. Hienostuneista all-in-one-työpöydistä voimakkaisiin työasemiin Acer tarjoaa monipuolisen valikoiman tavallisten käyttäjien ja ammattilaisten tarpeiden täyttämiseksi. Acerin näyttölaitteet uudistavat visuaalisia kokemuksia yhdistämällä edistyneet näyttöteknologiat hienovaraisiin suunnitteluihin. Olipa kyseessä sitten pelaaja, joka etsii korkeita virkistystaajuuksia tai ammattilainen, joka vaatii värien tarkkuutta, Acerin näyttölaitevalikoima palvelee erilaisia tarpeita. Kristallinkirkkaat kuvat, eloisan väriset ja ergonomiset suunnittelut tekevät Acerin näytöistä erottuvat markkinoilla. Acerin kannettavat tietokoneet on suunniteltu liikkuvaan tuottavuuteen ja viihteeseen. Ultrakevyistä mallista liikeammattilaisten tarpeisiin ja suorituskykyisiin pelikannettaviin, Acerin kannettavien valikoima kattaa käyttäjien kaikki tarpeet. Merkin sitoutuminen pelilaadun parantamiseen on selvästi havaittavissa Acerin pelikannettavissa ja työpöydissä. Nopeutta ja suorituskykyä varten suunniteltuja laitteita täydentävät vahvat grafiikat, korkeat virkistystaajuudet ja edistyneet jäähdytysjärjestelmät. Acerin pelivalikoima takaa syvällisen pelikokemuksen niin fanaatikoille kuin kilpapelaajille.
Acerin tableteilla yhdistetään kannettavuus ja toiminnallisuus. Niitä voidaan käyttää sekä työssä että viihteessä ja ne tarjoavat kevyen ratkaisun käyttäjille, jotka ovat jatkuvasti liikkeellä. Acerin tableteilla on hienovaraiset suunnittelut, herkät kosketusnäytöt ja valikoima sovelluksia tuottavuuden ja viihteen parantamiseksi. Acerin projektorit tuovat esitykset, elokuvat ja pelaamisen elämään eloisan värien ja terävien kuvien avulla. Kompaktit suunnittelut, langattomat ominaisuudet ja helppo asennus tekevät Acerin projektoreista monikäyttöisiä ja käyttäjäystävällisiä. Niille, jotka hakevat visuaalista tarkkuutta huipulle, Acerin HD-projektorit tarjoavat upeita korkean definition kuvia. Acerin HD-projektorit edustavat merkin sitoutumista tarjoamaan parasta visuaalista ratkaisua.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje