up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Acer

Acer

Alle ( Acer )

Om Acer

Funderet i 1976, Acer er en global teknologivirksomhed, der er dedikeret til at bryde barrierer mellem mennesker og teknologi. Med et engagement i innovation har Acer udviklet sig til et førende brand, der er berømt for sine avancerede produkter og løsninger.
Acers rejse begyndte i Taiwan, hvor en gruppe visionære søgte at skabe bro mellem mennesker og teknologi. Gennem årene har virksomheden konsekvent skubbet grænserne for, hvad der er muligt, og introduceret en bred vifte af produkter, der imødekommer forskellige behov og præferencer. Acers dedikation til kundetilfredshed og teknologisk fremskridt har gjort det til et anerkendt navn i den globale tech-industri. Acer fortsætter med at være en drivkraft i tech-industrien og levere konsekvent produkter, der styrker brugerne, inspirerer til innovation og forbinder mennesker med mulighederne i den digitale verden.

Empowering Connectivity by Inspiring Innovation

Acer computers er synonymt med pålidelighed og ydeevne. Fra elegante all-in-one stationære computere til kraftfulde arbejdsstationer tilbyder Acer en diversificeret portefølje til at imødekomme behovene hos både professionelle og almindelige brugere. Acer-skærme redefinerer visuelle oplevelser, der kombinerer avancerede skærmteknologier med elegante designs. Uanset om du er gamer, der søger høje opdateringshastigheder eller en professionel, der kræver farvepræcision, dækker Acers skærmlinje forskellige behov. Krystalklare billeder, livlige farver og ergonomiske designs gør Acer-skærme til et udpræget navn på markedet.
Acer laptops er designet til produktivitet og underholdning på farten. Fra ultraportable modeller til professionelle eller højtydende gaming-laptops dækker Acers laptop-sortiment et spektrum af brugerkrav. Mærkets engagement i gaming-excellence er tydeligt i Acer gaming-laptops og -stationære computere. Udviklet til hastighed og ydeevne, har disse enheder kraftige grafikker, høje opdateringshastigheder og avancerede kølesystemer. Acer's gaming-lineup sikrer et immersivt gaming-oplevelse for entusiaster og konkurrencebevidste gamers.
Acer tablets kombinerer bærbarhed med funktion. Ideel til både arbejde og leg tilbyder disse enheder en letvægtsløsning til brugere, der er konstant på farten. Acer-tablets har elegante designs, responsive touchscreens og et udvalg af apps, der forbedrer produktivitet og underholdning. Acer projektorer bringer præsentationer, film og gaming til live med levende farver og skarpe billeder. Kompakte designs, trådløse kapaciteter og let opsætning gør Acer-projektorer alsidige og brugervenlige. Til dem, der søger det højeste niveau af visuel klarhed, leverer Acer HD-projektorer fantastiske high-definition-billeder. Acer HD-projektorer udtrykker mærkets engagement i at levere toppræstations visuelle løsninger.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk