up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Be quiet Tårnboks Silent Base 601

Be quiet Tårnboks Silent Base 601

plus
Be quiet

Be Quiet Tårnboks Silent Base 601

Produktbeskrivelse Be quiet Tårnboks Silent Base 601

Vær stille! Silent Base 601 Orange gir den perfekte kombinasjonen av maksimal stillhet og en utmerket brukervennlighet for utrolig stille konfigurasjoner.

Minimer støy og maksimer luftstrømmen:
Luftinntakene på fronten sørger for maksimal stillhet med konstant luftgjennomtrengelighet. De spesialdesignede ventilasjonene omdirigerer den innstrømmende luften to ganger for å redusere luftbåren støy

Ekstra tykk isolasjon for maksimal stabilitet og stillhet:
Fronten, toppen og sidene er utstyrt med ekstra tykke dempematter på 10 mm, noe som gir maksimal stabilitet og suveren støydempende evner. Den frakoblede PSU-braketten og HDD-burene minimerer også vibrasjoner. Hele metallhuset gir stabilitet for saken og forbedrer haptikken.

Hvisk stille drift:
To forhåndsinstallerte Pure Wings 2 140 mm vifter med luftstrømoptimaliserte vifteblad sørger for en perfekt luftstrøm og solid kjøling. Den integrerte 3-trinns viftekontrollen passer for opptil tre vifter.

Tilbyr et pent interiør:
PSU-dekselet dekker perfekt kablene, PSU og inneholder et dobbelt HDD-bur. Dekkplatene er avtakbare separat for å installere en 120 mm vifte på toppen. Med det lille dekselet løsrevet kan en 360 mm radiator installeres foran. Ved hjelp av PSU-braketten kan strømforsyningsenheten enkelt installeres bakfra.

Enkel tilgang for alle slags modifikasjoner:
De avanserte sidepanelene gir et monteringssystem med trykknapper for sikker og brukervennlig løsrivelse. Ved å trykke på trykknappen frigjør låsemekanismen den øvre delen av sidepanelet, og denne svever trygt til den fjernes manuelt. Utmerket brukervennlighet for rask og enkel tilgang til det indre av saken.

Designet for alle slags high-end maskinvare:
Til tross for sin kompakte design gir Silent Base 601 sjenerøse dimensjoner og utskjæringer, selv for å installere et E ATX-hovedkort. Det smarte arrangementet av komponenter gjør at flere grafikkort og store kjølere passer godt inn.

Optimalisert for vannkjølte systemer:
Med sin optimaliserte design er Silent Base 601 det perfekte tilfellet for vannkjøling. Radiatorer på opptil 360 mm kan installeres foran, øverst og bak. Ved hjelp av de avtakbare brakettene kan radiatorene installeres veldig raskt og enkelt på toppen.


Egenskaper:

Støydempende ventilasjonsåpninger gir utmerket luftgjennomtrengelighet med maksimal stillhet
Ekstra tykke isolasjonsmatter på 10 mm foran, på toppen og på sidene
To forhåndsinstallerte Pure Wings 2 140 mm vifter
3-trinns viftekontroller passer for opptil tre vifter
PSU-dekselet gir et pent interiør
Klar for radiatorer opp til 360 mm


Spesifikasjoner:

PSU formfaktor: ATX PS / 2
Hovedkortkompatibilitet: E ATX / ATX / M ATX / Mini ITX
Sakstørrelse ekskl. stativer (L x B x H), (mm): 532 x 240 x 481
Installasjon av hovedkort med bakplate: ✓
Veske størrelse inkl. stativer (L x B x H), (mm): 532 x 240 x 514
Dimensjoner sidepanelvindu (L x B), (mm): 440 x 498
Vekt (kg): 10,49
USB 2.0: 1
USB 3.2 generasjon 1: 2
USB 3.2 Gen.2 Type C:
HD Audio I / O: Mic + Audio
Utvidelsesspor: 7 + 2
Viftemonteringssteder: Front / Rear / Top / PSU Shroud
Qi-lader / hurtigladealternativ:Hos techinn, viser vi alle egenskapene til Be quiet Tårnboks Silent Base 601. I vår elektronikk og datamaskiner butikk kan du finne forskjellige størrelser av Be quiet Tårnboks Silent Base 601. Sikker betaling og garantert levering! Dessuten, oppdag mer lignende produkter av Be quiet Tårnboks Silent Base 601 og dra nytte fra våre andre tilbud av elektronikk og datamaskiner utstyr.

Spesifikasjoner Be quiet Tårnboks Silent Base 601

Farge
Svart
Formfaktor
Extended ATX
ATX
Micro ATX
Mini ITX

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up