up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Canon ES 71 For EF50 mm F1.4 USM Cover

plus
Canon

Canon ES 71 For EF50 mm F1.4 USM Cover

Produktbeskrivelse Canon ES 71 For EF50 mm F1.4 USM Cover

Passer til fronten av EF 50mm f / 1.4 USM-objektivet, noe som reduserer "bluss" forårsaket av lys som skinner direkte på objektivets frontelement.

kompatibilitet:

EF 50mm f / 1,4 USM


Kjenner du alle funksjonene til Canon ES 71 For EF50 mm F1.4 USM Cover? Hos techinn velger vi elektronikk og datamaskiner artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Videofotografering artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Tilbehør kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Canon er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av elektronikk og datamaskiner ekspertene!

Spesifikasjoner Canon ES 71 For EF50 mm F1.4 USM Cover

Farge
Svart
Produkttype
visir

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up