up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Canon LP-E8 Li-Ion EOS 550D

Canon LP-E8 Li-Ion EOS 550D

plus
Canon

Canon LP-E8 Li-Ion EOS 550D

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Canon LP-E8 Li-Ion EOS 550D

Ta et ekstra batteri på turen, slik at du kan utvide fotograferingstiden din med denne oppladbare litium-ion-batteripakken med høy kapasitet. Nyt langvarig fotograferingsytelse med kompatible utvalgte kameraer. Denne batteripakken kan være en erstatning eller ekstra strømkilde for reise og lange bilder.

Fordeler:

En original eller erstattet ekte Canon-batteripakke for reiser og lengre skudd

Batteriets driftsspesifikasjoner er skreddersydd spesielt til kameraene det er kompatibelt

Passer med LC E8E batterilader

Vekten til denne batteripakken er 52 g

kompatibilitet:

EOS 700D

EOS 650D

EOS 600D

EOS 550D


Liker du Canon LP-E8 Li-Ion EOS 550D? Gå inn på vår elektronikk og datamaskiner seksjon og oppdage et stort utvalg av Videofotografering produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at elektronikk og datamaskiner produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Videofotografering finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Canon LP-E8 Li-Ion EOS 550D

Farge
Hvit

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up