up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Elektrisitet

Elektrisitet

Finn et bredt utvalg av Elektrisitet-produkter for elektronikk og datamaskiner. Oppdag de beste tilbudene hos techinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Elektrisitet

Merkevarer av Elektrisitet

Hvordan spare energi?

Det er noen nyttige tips om hvordan du kan spare energi. Ta en titt nedenfor:

Belysning

Som vi vet bruker tradisjonelle lyspærer for mye strøm. For å spare energi bør disse pærene og belysningen byttes ut med sine energieffektive alternativer. For eksempel kan du installere kompakte fluorescerende lys CFLs, halogen glødepærer, og light emitting diode pærer LED på ditt hjem eller kontorer som bruker alt 25 80 prosent mindre strøm enn tradisjonelle pærer. Selv om energieffektive pærer er et dyrere alternativ, gjør deres effektive energibruk og lengre levetid dem verdt å kjøpe i det lange løp.

Haugene

Oppladbare batterier er en fin måte å spare energi på. Som andre energieffektivitetsalternativer har oppladbare batterier også en forhåndskostnad. De langsiktige fordelene er imidlertid verdt investeringen. Det er viktig å merke seg at ett sett med oppladbare batterier kan erstatte hundrevis av engangsbatterier engangsbatterier. I tillegg fungerer oppladbare batterier utmerket og bruker også mindre strøm å lade enn engangsbatterier. I dag oppgraderes batteriene slik at de kan lades ved hjelp av en USB port. Derfor trenger du ikke en separat batteriladestasjon.

De smarte pluggene

Smarte plugger ligner på vanlige plugger som settes direkte inn i stikkontakten på veggen. Smartplugger har også de samme uttaksåpningene som lar deg koble apparater eller enheter inn i smartpluggen. De er designet med hovedmålet å redusere energibruken. En av de vanligste kildene til energisløsing kommer fra når enheter kobles til selv når de er fulladet, eller lar lysene stå på når ingen sitter i rommet osv. Smartplugger lar deg sjekke og slå av lysene med full sjelefred. Dette hjelper deg å spare kostnader på strømregningen.

Strømstrips og skjøteledninger

Tradisjonelle grenuttak er en rimelig måte som lenge har vært i bruk for å koble til en rekke stikkontakter i hjemmet ditt. Imidlertid lar du ofte elektronikken være koblet til hele tiden, selv når du ikke bruker den. Enhetene fortsetter å trekke strøm som er kjent som vampyrbelastninger. Smarte grenuttak og skjøteledninger er designet for å redusere strømforbruket ditt ved å stoppe strømforsyningen til produkter som går i standby modus. Derfor kutter den til slutt strømmen og sparer energi.

Solcellepanel

Solenergi genereres fra solen som deretter omdannes til solenergi og gir strøm til hjemmet ditt. Solcellepaneler kutter strømregningen og sparer energi som ellers ville blitt brukt fra nettet. Selv om installasjon av solcellepaneler kan være dyrt, er avkastningen verdt å glede seg over i det lange løp. Xiaomi , Philips , Bosch , Panasonic , Tp link , D link , Belkin , og Orbegozo er de ledende merkene som tilbyr energieffektive apparater og enheter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk