up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Mobilis Samsung Galaxy A8 Bumper Rugged Case

Mobilis Samsung Galaxy A8 Bumper Rugged Case

plus
Mobilis

Mobilis Samsung Galaxy A8 Bumper Rugged Case

Produktbeskrivelse Mobilis Samsung Galaxy A8 Bumper Rugged Case

Gi din Galaxy A8 den beskyttelsen den fortjener ved å bruke den slitesterke beskyttelsesetasjen som kombinerer to beskyttelsesvern i en. Skulle du slippe telefonen din, betyr kombinasjonen av to lag at Galaxy A8 er beskyttet fullt ut: det første silikonlaget er designet for å absorbere støt og vibrasjoner, og et andre robuste polykarbonatlag sikrer beskyttelse mot støt. Denne beskyttelsesvesken tåler å bli tappet opptil 1000 ganger fra 1,2 m, og sikrer best mulig beskyttelse for smarttelefonen din. Ekstremt praktisk, det inkluderer tilpassede utklipp som gir deg full tilgang til alle smarttelefonens knapper, tilkoblinger og kameraet.

Egenskaper:

Dedikert beskyttende anti-støt forsterket sak

Støtbestandig: opptil 1000 dråper fra 1,2 m

To sikringstiltak i ett: 1 silikonlag for å absorbere støt og 1 ulendt polykarbonatlag for å motstå støt

Tilgang til alle porter og funksjonaliteter

Skreddersydd støtsikker veske

Støtbestandig: opptil 1000 dråper fra 1,2 m

spesifikasjoner:

Vekt på det emballerte produktet (kg): 0,075


Mobilis Samsung Galaxy A8 Bumper Rugged Case har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Mobilis Samsung Galaxy A8 Bumper Rugged Case som du har kjøpt hos techinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett elektronikk og datamaskiner butikk oppdage en rekke produkter av merket Mobilis og fullføre din bestilling av elektronikk og datamaskiner produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Mobilis Samsung Galaxy A8 Bumper Rugged Case

Farge
Svart
Kompatibilitet
Samsung
Type dekke
Resistant

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up