up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nintendo Konsoll Game & Watch:The Legend Of Zelda

plus
Nintendo

Nintendo Konsoll Game & Watch:The Legend Of Zelda

Produktbeskrivelse Nintendo Konsoll Game & Watch:The Legend Of Zelda

Et samleobjekt Game & Watch-system fullpakket med Legend of Zelda-klassikere—tilgjengelig 12. november
Med et retroutseende, legendariske blomstrer og kraften til å redde Hyrule, er Game & Watch™: The Legend of Zelda™-systemet en fullpakket hyllest til 35 år med Legend of Zelda-serien. Opplev tre ikoniske klassikere og nyt all new old school moro med dette stilige håndholdte systemet.


Spill tre seriedefinerende spill:
Det er farlig å gå alene – ta disse! Se igjen noen av de mest ikoniske Legend of Zelda-spillene med retro-inspirert maskinvare, perfekt for både spillere og samlere. Spill den engelske eller japanske versjonen.

The Legend of Zelda™:
Oppdag Hyrule og send Ganon-pakning i det originale 1987-spillet som startet det hele.

Zelda II: The Adventure of Link™:
Utforsk fangehull med siderullende spilling og en vidstrakt oververden i denne oppfølgeren fra 1988.

The Legend of Zelda: Link's Awakening:
Vekk den sovende vindfisken i den originale 1993 Game Boy™-versjonen av det første Legend of Zelda-spillet i full størrelse for et håndholdt system.

Massevis av skadedyr:
Føflekker i Game & Watch-klassikeren Vermin – nå med Link i hovedrollen.

Tidens heroics:
På ekte Game & Watch-måte inkluderer systemet også en hendig digital klokke og timer, og du kan samhandle med begge.

Se når Link utforsker Hyrule og beseirer med en unik interaktiv klokke. Plukk opp systemet og ta kontroll når du vil! Tidtakeren inneholder kampscener fra Zelda II: The Adventure of Link. Still inn og start tidtakeren, og se hvor mange fiender du kan beseire.

Vis det frem:
Bruk emballasjen til å stolt vise frem denne feiringen av historien til The Legend of Zelda.

Et nytt utseende for en klassisk enhet:
De originale Game & Watch-enhetene kom ut i Japan i 1980 og var de første håndholdte spillsystemene laget av Nintendo.
Ønsker du og vite hvilken andre relaterte elektronikk og datamaskiner produkter Nintendo har? Hos techinn, kan du kjøpe alle de nødvendige Nintendo artiklene slik at du kan dra nytte av dine aktiviteter uten komplikasjoner. Nintendo Konsoll Game & Watch:The Legend Of Zelda er til best pris og på lager! Benytt deg av vårt sikre betalingssystemet på nett og høy? kvalitet etter? salgtjeneste.

Spesifikasjoner Nintendo Konsoll Game & Watch:The Legend Of Zelda

Farge
Flerfarge
Produkttype
Konsoller

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kommentar

-

God service: pakking, frakt, kommunikasjon. Produktet er fantastisk for alle som er fan av serien, og det kom ut for en god pris.

God

-

Et godt minneprodukt, kvaliteten på retningsputen og knappene er veldig bra, skjerm og lyd er bra, alle spill har valget på engelsk eller japansk. Produktet kom godt pakket.

Perfekt liten håndholdt

-

Det kom raskt, alt pent pakket, flott butikk!

Veldig bra!

-

Produktet kom akkurat som forventet, dette er sannsynligvis den beste måten å kjøpe denne modellen på i Brasil.

Flott produkt

-

Utrolig produkt. Kom godt beskyttet og holdt fristen

Flott produkt, god selger

-

The Game and Watch er veldig fin, veldig god kvalitet og har 4 spill: Zelda 1 NES, Zelda 2 NES og Link´s Awakening GB (ikke DX-versjonen for GBC!). Alle spillene har den engelske versjonen, mens Link´s Awakening også har den tyske og franske versjonen (i tillegg til engelsk). Det fjerde spillet er et Game and Watch-spill modifisert for å inkludere Zelda-karakterer (men ikke Zelda Game & Watch-spillet! Det hadde vært bedre for å være ærlig). Boksen er på spansk, portugisisk og italiensk (da butikken er basert i Girona, Spania). Innholdet inkluderer G&W, en USB-kabel, men ingen veggplugg. Jeg bestilte 1. desember og konsollen kom 10. desember til Romania. Frakt ble sporet hele veien og jeg mottok oppdateringer om pakkens plassering med jevne mellomrom. Alt i alt er jeg ekstremt fornøyd.

Bra sending

-

godt pakket og sendt raskt. men det er den spanske versjonen og på esken er det ikke skrevet på fransk.

Nintendo zelda

-

flott samling av tiden og se serier

Spillversjon

-

Godt kjøp (Game and Watch Zelda), versjonen er spansk Pal identisk med FR PAL bortsett fra at på esken finner du ikke instruksjoner på fransk. Spillene tilbys på engelsk i 2 versjoner, tilsynelatende inkludert en på Fr. Takk

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up