Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Sennheiser

Om Sennheiser
Sennheiser, et navn som er synonymt med utmerket lydkvalitet, har vært en pioneringskraft i lydverden siden opprettelsen i 1945. Det tyske merket har stadig levert innovasjon og presisjon, og har opparbeidet seg ry som en global leder innen lydteknologi. Hos Techinn kan du finne det siste og mest avanserte lydutvalget for å oppgradere spillopplevelsen din.
I årtier har Sennheiser konsekvent vist en lidenskap for perfeksjon i lydgjengivelse. Deres mikrofonteknologi har fanget essensen av liveopptredener, mens hodetelefonene har opphøyd den personlige lytteopplevelsen. Som de fortsetter å utvikle og innovasjon, forblir Sennheiser´s engasjement i jakten på perfekt lyd urokkelig. Denne merkevarearven er preget av presisjon, innovasjon og en ubøyelig dedikasjon til kunsten med lyd.

Skapelse av lydmessig eksellens gjennom årtier

Rangen av Sennheiser-mikrofoner står som et vitnesbyrd om deres forpliktelse til lydperfeksjon. Deres profesjonelle mikrofoner er tillit fra artister, kringkastere og lydteknikere over hele verden. Den legendariske MD 421 og MK 4-modellene illustrerer deres dedikasjon til klar og fascinerende lydgjengivelse. Sennheiser Momentum-serien forener stil og substans, og tilbyr både lydentusiaster og motefansen en fantastisk fusion av premiummaterialer og suveren lyd. Enten det er Momentum True Wireless-ørepropper eller hodetelefonen Momentum 3 over øret, tilbyr disse enhetene en lytteopplevelse som er intet mindre enn utrolig.
Serien Sennheiser HD har satt det gule målestokken for hodetelefoner. Med modeller som HD 600 og HD 800 S, tilbyr disse åpne rygg-hodetelefonene en uovertruffen grad av detaljer og klarhet. Lydentusiaster vil sette pris på den naturlige lydscenen og presisjonen som har blitt synonymt med HD-serien. Sennheiser ørepropper tilbyr et kompakt og bærbart løsning for premium lyd på farten. CX- og IE-serien er bygget med samme nøyaktige oppmerksomhet mot lydkvalitet som de større motsetningene. Disse øreproppene passer for et bredt spekter av lyttevalg, samtidig som de sikrer Sennheiser´s kjennetegn lydmessig eksellens. Sennheiser hodetelefoner er elsket av musikkentusiaster og profesjonelle over hele verden. Fra audiophile-grad HD-serien til den allsidige og stilfulle Urbanite-serien, tilbyr Sennheiser hodetelefoner som appellerer til alle behov og smaker, samtidig som de opprettholder sin dedikasjon til upåklagelig lydkvalitet. Sennheiser´s forsyning til spillverden har blitt merket av GSP-serien. Disse Sennheiser gaming hodetelefonene tilbyr immersiv lydlandskap og presis kommunikasjon for spillere. Med funksjoner som støydempende mikrofoner og ergonomisk design, gir de en konkurransemessig fordel for spillere samtidig som de opprettholder Sennheiser´s forpliktelse til lydfidelity.