up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N

Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N

Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N

plus
Tp-link

Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N

Funksjoner:

Utmerket N Speed gir den beste opplevelsen for HD-videostreaming eller Internett-samtaler
Mimo-teknologi med sterkere signalgjennomtrengningsstyrke, bredere trådløs dekning, som gir bedre ytelse og stabilitet
Enkel trådløs sikkerhetskryptering med et trykk på Wps-knappen
Støtter Windows 8.1 / 8/7 / Xp, Mac Os, Linux

Hva dette produktet gjør:
Wireless N Usb Adapter Tl Wn821n Lar deg koble en stasjonær eller bærbar datamaskin til et trådløst nettverk og få tilgang til høyhastighets Internett-tilkobling. Ieee 802.11n gir de trådløs hastighet på opptil 300 Mbps, noe som er fordelaktig for online spill eller til og med HD-videostreaming.

Trådløs N-hastighet og rekkevidde:
Med Mimo (Multiple Input, Multiple Output Antennas) -teknologi, viser det flere gode evner til å redusere datatap over lange avstander og gjennom hindringer i et lite kontor eller en stor leilighet, selv i en stål- og betongbygning. Fremfor alt kan du enkelt hente det trådløse nettverket under langdistansetilkobling der Legacy 11g-produkter kanskje ikke gjør det!

Enkel å installere:
Et vennlig verktøy for brukergrensesnitt på en CD for enkel installasjon * All informasjon ovenfor gjelder kun Tl Wn821n versjon 4.0.

Soft Ap:
Etabler enkelt et Wi-Fi-hotspot med høy hastighet med bare noen få klikk

Wps:
Enkel trådløs sikkerhetskryptering med et trykk på Wps-knappenKjøp nå din Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N for bare 8.49 $. Laget av Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos techinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt elektronikk og datamaskiner produkter. Se hele vårt utvalg av Usb-adaptere i vår Nettverk avdeling.

Spesifikasjoner Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N

Farge
Hvit

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up