up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Osprey Rygsæk Ace 50L

Osprey Rygsæk Ace 50L

Osprey Rygsæk Ace 50L

Osprey Rygsæk Ace 50L

plus
Osprey

Osprey Rygsæk Ace 50L

Produktbeskrivelse Osprey Rygsæk Ace 50L

Osprey Ace 50L rygsæk er designet specielt til børn og unge voksne og giver dine børn mulighed for at følge med dig, når hele familien går på camping eller vandrer væk hjemmefra. Denne rygsæk er let, alsidig og sikker at bruge, og garanterer mange års uforstyrret komfort og komfort for dine små.

Ace 50L er lavet af 210D Double Diamond nylon ripstop og har en holdbar, elastisk konstruktion, der er koblet sammen med et kompressionsstropsystem for at sikre, at denne rygsæk ikke går i stykker eller beskadiger dens indhold, selv når den er fuldt belastet. Dets AirScape ™-bagpanel giver åndbarhed og friskhed på brugerens ryg, mens en Fit på Fly ™ -bæltet hjælper med at holde belastningen stabil og komfortabel til enhver tid. For at give dig mere fleksibilitet i indstillinger for belastning har Ace 50L også en aftagelig topklap, der dækker din tilhørighed, når du ikke kan lukke den indvendige lynlås.

På ydersiden inkluderer Ace 50L en indbygget regncover, så dine ejendele ikke bliver våde, når du passerer fugtige miljøer. For større brugervenlighed har denne rygsæk også et soveposekammer i bunden samt en intern hydratiseringshylster, der er fuldt kompatibel med dette amerikanske mærkes forskellige hydrationsmagasiner. Funktioner:

Pas på FlyTM justerbar hoftebælte
Dobbelt lynlås med hoftebælte
Intern hydratiseringshylster
Øvre og nedre kompressionsstropper
Powermesh lommer foran og side


Specifikationer:

Litteratur: 50
Vægt: 1,68 kg
Er du på udkig Osprey Rygsæk Ace 50L? Hos trekkinn finder du altid Rygsække, fra de bedste mærker, det kunne være fra Osprey, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra udendørs butikken.

Funktioner Osprey Rygsæk Ace 50L

Farve
Blå
Kapacitet
41-50 L
Køn
Unisex
Alder
Junior
Struktur
indvendig ramme
Anbefalet Brug
Vandring

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Første rigtige babytaske!

-

Sønnen blev meget god til denne. Han er 9 år og stor for sin alder, så det passer godt og vil fungere i mange flere år.

Stor, funktionel, alsidig rygsæk til unge!

-

Meget let at justere, nok rum og lommer og fastgørelsespunkt og meget let at tilpasse til et voksende barn / ungdom. Og de kan også lide udseendet! Har også en Osprey cykelrygsæk og er meget afhængig af de overordnede kvaliteter af Osprey rygsække. Pengene værd!

Godt produkt med god pris

-

Jeg valgte denne rygsæk til min 10-årige dreng, og han elskede den! Den rygsæk, han bruger, er ikke designet til voksende ungdom. Han klager altid over, hvor ubehageligt det er efter 4 timers vandretur. Jeg vil købe et bedre udstyr til ham, men kunne bare ikke finde ungdoms rygsæk i den lokale butik. Derfor begyndte jeg at søge online og fandt denne rygsæk ramme målet. Tagprisen i Trekkinn er lavere end hvad jeg kan finde i mit land. Da jeg ikke har handlet i Trekkinn før, var jeg lidt ængstelig. Shoppingoplevelsen var dog god, og på trods af at det tog et stykke tid at modtage pakken, nyder jeg stadig den samlede proces. Om rygsækken er den let og alsidig. Min dreng elsker farven. Vi vil bestemt arrangere endnu et eventyr med hans nye udstyr snart.

God præstation

-

Let og afsluttet jakkesæt, meget behagelig

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up