up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Salomon Vandrestøvler Cross Hike Mid Goretex

Salomon Vandrestøvler Cross Hike Mid Goretex

Salomon Vandrestøvler Cross Hike Mid Goretex

Salomon Vandrestøvler Cross Hike Mid Goretex

Salomon Vandrestøvler Cross Hike Mid Goretex

Salomon Vandrestøvler Cross Hike Mid Goretex

Salomon Vandrestøvler Cross Hike Mid Goretex

Salomon Vandrestøvler Cross Hike Mid Goretex

plus
Salomon

Salomon Vandrestøvler Cross Hike Mid Goretex

Produktbeskrivelse Salomon Vandrestøvler Cross Hike Mid Goretex

Salomon Cross Hike Mid Goretex Vandrestøvler er designet med alle de egenskaber, så du kan føle dig rolig til at udforske ethvert terræn i alle vejrforhold, da de giver høj vandtæt beskyttelse, åndbarhed, maksimalt greb, fremragende dæmpning og blødhed, så du kan opdage bjerg selv i de værste årstider.

Disse trekkingstøvler er lavet med Contagrip-ydersålen og et dybt og multidirektionalt mønster af nitter, der giver dig ekstremt greb og greb på en bred vifte af overflader. EnergyCell+ mellemsålen byder på ekstra rebound og blød dæmpning, så selv stenet terræn ikke skaber ubehag på dine fødder.

Goretex-membranen er ansvarlig for at afvise vandet, enten i regn eller i vandpytter eller floder. Desuden holder den dine fødder tørre takket være dens åndbare egenskaber, der kontrollerer fugt og ventilerer foden.

Disse bjergstøvler er lavet med en syntetisk og tæt mesh-overdel , der garanterer fremragende holdbarhed mod slid. Interiøret har en fjerkonstruktion, der fremmer en blød og præcis fornemmelse, og Ortholite indersålen forstærker komfort, åndbarhed, holdbarhed og dæmpning i hvert trin.

Den helt nye CROSSHIKE er designet til alle forhold, hvor som helst i verden: flere retningsbestemte ører, en sømløs, lukket mesh-konstruktion og vandtæt Gore Tex-membran. Denne mellemhøjde sko, der er adræt, men alligevel virkelig gribende, dæmper din ankel og holder dig på sporet, uanset om dine eventyr tager dig, fra sødistriktet til Island.


Fordele:

Grib i alt terræn:
Contagrip®-ydersålen med flere retningsbestemte ører giver dig mere greb på mudret terræn, mens en optimeret hælbremse holder dig stabil på de ned ad bakkestigninger.

Vandtæt beskyttelse:
Denne mellemhøjde sko støtter ikke kun din ankel, men er også virkelig beskyttende med en vandtæt Gore Tex-membran, modstandsdygtigt anti-snavsnet og gummistensbeskytter.

Agile ydeevne:
Inspireret af vores trailløbsekspertise holder denne sko din fod tæt på jorden og ekstremt reaktiv.


Funktioner:

Chevron lugs:
Sliddesign med dyb penetration og multi-retningsbestemt greb, der forbedrer trækkraften på bløde overflader som mudder eller løst snavs.

Quicklace™:
Minimalistisk og stærk blonde til opstramning med ét træk. Let på, let af.

GORE TEX:
GORE TEX holder dine fødder tørre udefra såvel som indefra.

EnergyCell™+:
EnergyCell™+ er en mellemsålsblanding med høj rebound, der giver enestående energiafkast sammen med betydelig dæmpning og holdbarhed.

Syntetisk overdel:
Syntetisk overmateriale giver stor holdbarhed og beskyttelse til udendørs aktiviteter.

Vandafvisende:
Der påføres en særlig behandling for at give ekstra beskyttelse, der sikrer, at stoffet ikke absorberer vand under let regn og byger.

Fjerkonstruktion:
En konstruktion, der forlænger det øvre materiale over mellemsålen, for at skabe en super præcis indpakning af foden og forbedre følelsen.

Formstøbt OrthoLite® sockliner:
Denne OrthoLite® indersål er støbt til at matche din fods konturer og giver overlegen dæmpning, åndbarhed og holdbarhed for at opgradere komforten og ydeevnen af din sko.


Specifikationer:

Indlægssål: Tekstil
For: Tekstil/Syntetisk
Ydersål: Gummi
Overdel: Tekstil / Syntetisk
Type: Standard
Fald: 10 i mm
Hælstabelhøjde: 27,7 mm
Forfodsstabelhøjde: 17,7 mm
Vægt: 396 g
Højde: Midt
Snøresystem: Quicklace®
Vandtæthed: GORE TEX
Indlægssål: Tekstil
For: Tekstil/Syntetisk
Ydersål: Gummi
Overdel: Tekstil / SyntetiskEr du interesseret i Salomon Vandrestøvler Cross Hike Mid Goretex? Så skynd dig ind til trekkinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Salomon Vandrestøvler Cross Hike Mid Goretex. Salomon er det bedste indenfor udendørs. Eksklusive Herresko, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Salomon Vandrestøvler Cross Hike Mid Goretex

Teknologier
Ja, med goretex
Farve
Grøn
Funktioner
Vandtæt
Anbefalet Brug
Vandring

Tecnologias Salomon Vandrestøvler Cross Hike Mid Goretex

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Salomon Vandrestøvler Cross Hike Mid Goretex

Fremragende støvle

-

Meget godt fodtøj, perfekt greb og fortøjning, ret let, puder godt, lad os håbe, at sålen holder og ikke bliver slidt så hurtigt

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up