up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

X-BIONIC Langærmet Basislag Apani 4.0 Merino

X-BIONIC Langærmet Basislag Apani 4.0 Merino

plus
X-BIONIC

X-BIONIC Langærmet Basislag Apani 4.0 Merino

Produktbeskrivelse X-BIONIC Langærmet Basislag Apani 4.0 Merino

På kolde vinterdage kan du forkæle dig selv med effektiv termoregulering og enestående bærekomfort med X-BIONIC® APANI® 4.0 MERINO-SKJORTE RUNDHALSET LANGÆRMEDE MÆND.

Den nye 4.0-generation er den første, der har Retina® ultra-high definition-kvalitet for enestående nøjagtighed af funktionalitet.

For en målrettet effekt kan intelligente funktionszoner placeres endnu mere præcist i det ultratætte strikkede stof.

Det højtydende funktionelle undertøj til ambitiøse vintersportsentusiaster tilbyder topkomforten fra APANI® Merino Premium fiber for et afgørende plus i ydeevnen selv i ekstrem kulde.

Det legendariske patenterede 3D Bionic Sphere®-system med ThermoSyphon®-teknologi er mere kraftfuldt end nogensinde: Komplekse 3D-strukturer og Y-formede elementer maksimerer luftudvekslingen, kølig, når du sveder og varmer, når du er kold - nu hurtigere og mere effektiv end nogensinde.

Funktionelle zoner såsom Air-Conditionig Channel® og AirComPlex-Zone samt ISO-skulder og ISO-brystområde er også præstationsfremmende termoreguleringsteknologier.

Expansion Ribs® ved albuerne sikrer optimal klimakomfort og giver samtidig fuld bevægelsesfrihed.
Hvis du vil købe de bedste Herretøj fra X-BIONIC, har du fundet det bedste sted, trekkinn. Hos trekkinn, har vi kun de bedste mærker, som X-BIONIC, så du kun får de bedste udendørs, til de bedste priser. Kig selv efter i udendørs og Langærmet Basislag Apani 4.0 Merino. Bestil nu og modtag dine X-BIONIC Langærmet Basislag Apani 4.0 Merino, inden for et par dage.

Funktioner X-BIONIC Langærmet Basislag Apani 4.0 Merino

Typer af ærmer
Lange
Farve
Grå
Funktioner
Termiske
Stretch
Produkttype
T-Shirts
Lynlås længde
Uden lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

X-BIONIC Langærmet Basislag Apani 4.0 Merino

Alt var i top

-

Alt var i top Ordren Forsendelsen Varerne Bravo!!!

X-BIONIC Langærmet Basislag Apani 4.0 Merino

Termisk undertøj

-

Komfort, varme behagelig for kroppen. Men bevægelse er nødvendig.

X-BIONIC Langærmet Basislag Apani 4.0 Merino

Termisk undertøj

-

Fremragende terma, let varm. Prisen er dyr, men jeg er villig til at betale for kvaliteten.

X-BIONIC Langærmet Basislag Apani 4.0 Merino

Perfekte sokker

-

meget behagelig

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up