up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Knog

Knog

KAIKKI ( Knog )

Noin Knog

Knog on innovatiivinen australialainen tuotemerkki, joka erikoistuu uniikkeihin ja tyylikkäisiin pyöräilytarvikkeisiin. Vuonna 2003 perustettu Knog syntyi Melbournessa, Australiassa, Hugo Davidsonin ja Malcolm McKechniein visiolla tuoda raikas, suunnitteluun tähtäävä ratkaisu pyöräilymaailmaan. Tuotemerkki sai nopeasti tunnustusta erottuvista ja toimivista tuotteistaan, aina polkupyörän valoista kelloihin ja lukkoihin. Knog on ajatusta edelläkävijä, joka on mullistanut pyöräilytarvikkeiden maailman yhdistämällä innovatiivisen suunnittelun käytännölliseen toimivuuteen. Tyylikkäistä pyörän valoista ja kelloista monikäyttöisiin valaistusratkaisuihin, pyörän antureihin ja luotettaviin kaapelilukkoihin, Knogin tuotteet ovat luotettuja kansainvälisesti pyöräilijöiden keskuudessa sekä turvallisuuden että tyylin lisäämiseksi ajoissa.

Knog Innovative Cycling Accessories

Knogille on tunnusomaista älykkäiden pyörän valoinnovaatiot. Heidän pyörän valonsa eivät ole vain näkyvyyttä; ne ovat muodin ilmaisu pyöräilijöille. Laajan malliston ja suunnittelun kanssa Knogin pyöränvalot yhdistävät tyylin ja suorituskyvyn, varmistaen pyöräilijöiden turvallisuuden tiellä näyttäen samalla hyvältä tehdessään niin. Knogin etuvalo-kokoelma on suunniteltu valaistamaan polkusi tehokkaasti. Olipa kyseessä kaupunkipyöräily tai maastopolku, Knog etuvalot tarjoavat erilaisia kirkkautta ja kiinnitysratkaisuja tarpeidesi mukaan. Nämä valot on suunniteltu tuottamaan enimmäisnäkyvyys ja varmistamaan, että olet havaittavissa muilla tiellä olevilla käyttäjillä. Knogin valaistus-ratkaisut ulottuvat pyörän valoihin. He tarjoavat myös monikäyttöisiä, kannettavia valaistusratkaisuja, joita voidaan käyttää laajasti ulkoiluun. Nämä kompaktit ja ladattavat valot ovat täydellisiä retkeilyyn, vaellukseen tai mihin tahansa tilanteeseen, jossa tarvitset luotettavan valonlähteen. Knogin pyöräkellot eivät ole tavanomaisia, tylsiä tarvikkeita. Niitä on työstetty huolella suunnittelun ja toimivuuden parantamiseksi. Knog-kellot eivät vain ilmoita läsnäolostasi kävelykaduille ja muille pyöräilijöille, vaan ne myös lisäävät henkilökohtaista tyyliä pyörääsi. Knog-pyöräkellot ovat saatavana eri muodoissa, väreissä ja suunnitteluissa, varmistaen, että löydät yhden, joka sopii pyöräsi esteettisiin tarpeisiin. Selkeällä, miellyttävällä äänellä ne parantavat tiellä olevaa turvallisuutta ja täydentävät pyöräsi ulkonäköä. Knog ymmärtää pyöräilijöiden tärkeyden tietojen seurannalle. Knog-pyörän anturit auttavat sinua seuraamaan ajo-metriikkaasi, mukaan lukien nopeus, syke ja etäisyys. Turvallisuus on tärkeää pyöräilijöille, ja Knog tarjoaa kaapelilukkoja, jotka suojaavat pyörääsi. Nämä lukot eivät ole vain luotettavia ja kestäviä, vaan myös kompakteja ja helppoja kuljettaa. Knog-kaapelilukkojen avulla voit nauttia rauhasta, kun jätät pyörän vartioimatta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje