up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Magura

Magura

KAIKKI ( Magura )

Noin Magura

Magura, on urheiluajoneuvojen maailmassa uranuurtaja, on konsekventtisesti edustanut suorituskykyä, tarkkuutta ja innovatiivisuutta alusta lähtien. Valtavalla historiallaan, joka ulottuu vuoteen 1893, Magura on ollut voimavarana kehitykselle pyöräilyteknologiassa. Uudistaen hydraulisia rim-jarruja ja asettaen uusia standardeja maastopyörän iskareiden osalta, Magura jatkaa pyöräilijöiden kokemukseen vaikuttamista, sekä harrastajille että ammattilaisille.
Maguran innovoinnin ja laadun perintö on vahvistanut sen aseman johtavana urheiluajoneuvojen osien valmistajana. Laajan huolellisesti suunnitellun tuotevalikoiman ansiosta – jarrujärjestelmistä, iskarista, ohjaustangeista ja varaosista – Magura jatkaa pyöräilymaailman muovaamista, tarjoten pyöräilijöille työkaluja joiden avulla he voivat ajaa luottavaisin mielin ja tarkkuudella. Kestävyytensä ja toimivuutensa ansiosta Maguran komponentit kattavat laajan alueen, mukaan lukien jarrujärjestelmät, iskarit, ohjaustangot ja varaosat. Nämä osat suunnitellaan parantamaan kokonaiskokemusta, tarjoten vertaansa vailla olevan hallinnan, mukavuuden ja suorituskyvyn kaiken tasoisille pyöräilijöille.

Uranoinnin suorituskyky ja tarkkuus pyöräilyosien saralla,

Maguran pyörän osat, ovat yhteydessä huippuluokan laatuun ja terävään teknologiaan. Maguran jarruvälineet on taitavasti valmistettu taatakseen vaivattoman jarruhuollon ja säädön. Nämä työkalut on suunniteltu tarkkuuden ja helppokäyttöisyyden huomioon ottaen, mahdollistaen pyöräilijöiden ylläpitää optimaalista jarrujen suorituskykyä. Ohennus- ja männänsiirtotyökaluista Maguran jarruvälineisiin, jarrujen ylläpito on vaivatonta ja turvallista, lisäten ajajan luottamusta tien tai polun päällä.
Maguran jarruakseli on sydän heidän hydraulisille jarrujärjestelmilleen. Tarkasti suunniteltu ja rakennettu tiukkojen standardien mukaisesti, Maguran jarruakselit tarjoavat yhtenäisen pysähtymisvoiman ja modulaation. Maguran sitoutuminen kokemuksen parantamiseen ulottuu laajalle pyöräilytyökalujen valikoimalle. Iskarasäädöstä ohjaustankojen säätöön, Maguran pyöräilytyökalut palvelevat erilaisia ​​pyöräilijöiden tarpeita. Nämä työkalut antavat ajajille mahdollisuuden ylläpitää ja hienosäätää pyöriään loistavaksi, taatakseen tasaisen ja miellyttävän ajon aina.
Maguran iskarat ja ohjaustangot yhdistävät edistyneet materiaalit ja tarkasti suunniteltu tekniikka, tarjoten erinomaista käsittelyä ja hallintaa. Olipa se sitten iskun absorboimista vaikeilla poluilla tai vakauskontrollin ylläpitoa nopeassa alamäessä, Maguran ohjaustangot tarjoavat täydellisen suorituskyvyn ja mukavuuden yhdistelmän kaikentasoisille pyöräilijöille. Magura ymmärtää pyörän hyvän kunnon tärkeyden. Maguran pyörän varaosat kattavat kaiken muovisista tiivisteistä ja O-renkaista, korvaavista kahvoista ja levyistä. Nämä alkuperäiset varaosat varmistavat, että pyöräilijät voivat helposti korvata kuluneet osat, pidentäen Maguran tuotteiden käyttöikää ja maksimoiden suorituskyvyn.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje