Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Wilier

Noin Wilier
"Wilier, italialainen ikoni pyöräilyn maailmassa, on ollut synonyymi erinomaisuudelle, innovaatiolle ja intohimolle sen perustamisesta vuonna 1906 lähtien. Yli vuosisadan kestäneen historiansa aikana Wilier on jatkuvasti rikkonut pyöräsuunnittelun ja suorituskyvyn rajoja. Se on tullut tunnetuksi ja luotettavaksi nimeksi pyöräilijöiden keskuudessa ympäri maailmaa.
Kun Wilier jatkaa kehittymistään, sen sitoutuminen pyöräilyteknologian ja -suunnittelun rajojen venyttämiseen pysyy vankkumattomana. Kilpailuratsastuksessa saavutettujen merkittävien saavutusten ja pyöräilijöiden moninaisten tarpeiden täyttämiseen omistautuneena Wilier jatkaa edelleen brändinä, johon pyöräilijät luottavat ja rakastavat. Valitse Wilier ja koe intohimo ja innovaatio, jotka ovat määrittäneet italialaista pyöräilyä sukupolvien ajan.

Wilier – edelläkävijä pyörissä

Wilier tarjoaa monipuolisen valikoiman pyöriä, jotka on suunniteltu vastaamaan jokaisen pyöräilijän tarpeisiin. Niiden sitoutuminen laatuun ja suorituskykyyn loistaa jokaisessa Wilier-pyörämallissa, olitpa sitten ammattilainen tai satunnainen pyöräilijä. Wilier maantiepyörät on suunniteltu nopeuteen, tarkkuuteen ja mukavuuteen. Ne on valmistettu huippuluokan materiaaleista ja suunniteltu aerodynamiikkaa ajatellen, mikä tarjoaa parhaan mahdollisen ajokokemuksen asfaltilla. Olitpa sitten haastamassa jyrkkiä nousuja tai tavoittelemassa henkilökohtaisia ennätyksiä, Wilier maantiepyörät ovat täydellinen kumppanisi.
Niille, jotka etsivät seikkailua pois valmiilta poluilta, Wilier gravel-pyörät ovat täydellinen valinta. Nämä monipuoliset koneet on suunniteltu selviytymään vaikeasta maastosta, sorateistä ja poluista. Ne yhdistävät kestävyyden ja tarkan ohjattavuuden, antaen sinulle vapauden tutkia uusia horisontteja. Uusimman sähköpyöräteknologian hyödyntäminen, Wilier sähköpyörät vahvistavat polkemisvoimaasi säilyttäen samalla klassisen italialaisen muotoilun ja käsityön. Olipa kyse työmatkapyöräilystä tai rentouttavista ajeluista, nämä pyörät tarjoavat saumattoman yhdistelmän sähköavustusta ja perinteistä pyöräilykokemusta.
Brändin asiantuntemus ulottuu myös huippusuorituskykyisten Wilier-pyöräkehysten valmistukseen. Huolellisesti suunniteltu ja rakennettu, niiden kehykset ovat poikkeuksellisten pyörien perusta. Jokainen kehys on todiste heidän sitoutumisestaan innovaatioon ja laatuun, mikä takaa vakaan ja tehokkaan ajokokemuksen. Wilier ymmärtää, että pyöräilijät tarvitsevat luotettavaa varustusta matkoillaan. Wilier-pyörälaukut on suunniteltu toimivuus ja tyylikkyys mielessä, tarjoten runsaasti säilytystilaa ja kestävyyttä suojatakseen arvokkaat varusteet liikkeellä ollessasi. Wilier-kokemuksen täydentää heidän valikoimansa pyöräilyvaatteita. Paidoista ja bib-shortseista takkeihin ja lisävarusteisiin, Wilier-pyöräilyvaatemallisto yhdistää italialaista tyyliä edistyksellisiin materiaaleihin ja ergonomisiin muotoiluihin. Olitpa sitten kilpailemassa tai ajamassa rennosti, heidän vaatteensa takaavat mukavuuden ja tyylikkyyden.