up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Muc Off

Muc Off

Osastot

KAIKKI ( Muc Off )

Noin Muc Off

Muc-Off, johtava nimi maailman polkupyörän huollossa, perustettiin tehtävänään tarjota innovatiivisia ja tehokkaita puhdistus- ja hoitotuotteita polkupyöriin ja urheiluautoon. Perustettu Englannin Poolessa vuonna 1994 Rex ja Marilyn Trimnellin toimesta, merkki saavutti nopeasti tunnustusta sitoutumisestaan ​​laadukkaiden ja ympäristöystävällisten tuotteiden valmistamiseen, jotka parantavat pyörien suorituskykyä ja kestävyyttä. Muc-Offin matka alkoi yhdellä tuotteella ja siitä on tullut maailmanlaajuinen johtaja erikoispyörähuollossa. Sen poikkeuksellinen tehokkuus tekee siitä suosikin pyöräilijöiden keskuudessa, jotka etsivät optimaalista suorituskykyä kuivissa olosuhteissa. Lyhyesti sanottuna Muc-Offin epäröimätön sitoutuminen innovaatioon ja kestävyyteen on uudistanut pyörän huollon ja hoidon. Luoden huomattavan tuotevalikoiman, mukaan lukien ikoninen pyöräpuhdistin, erikoistuneet voiteluaineet, painepesurit, ketjuhoito-ratkaisut ja edistyneet renkaitamattomat teknologiat, Muc-Off jatkaa pyöräilijöiden voimaannuttamista maailmanlaajuisesti, mahdollistaen heille saavuttaa huippusuorituskykyä ja pidentää rakastettujen pyörien elinikää. Muc-Off Revolutionizing Bike Care and Maintenance

Muc-Off Bike Cleaner on merkin kärkituote, joka asettaa standardin tehokkaalle ja turvalliselle pyörän puhdistamiselle. Aine on muodostettu käyttäen uusinta nanoteknologiaa, ja se irrottaa helposti likaa, rasvaa ja rasvaa ollen samalla biologisesti hajoava ja ympäristöystävällinen. Muc-Off Dry Lube korostaa tarvetta saada pehmeä ja kitkaton ajotuntuma kuivissa olosuhteissa. Tämä voiteluaine on suunniteltu vähentämään liikkuvien osien kulutusta muodostamalla kuivan, suojaavan kerroksen, joka hylkii likaa ja pölyä. Muc-Off Pressure Washer tarjoaa kätevän ja voimakkaan ratkaisun pyörien puhdistamiseen. Säädettävien paineasetusten ansiosta se poistaa tehokkaasti kova lika vaurioittaen samalla herkkiä osia. Tämä kannettava pesuri yksinkertaistaa puhdistusprosessia, tehden siitä arvokkaan työkalun sekä ammattilaisille että viikonloppuharrastajille. Muc-Off Chain Cleaner on suunniteltu hoitamaan tämä tehtävä tehokkaasti. Sen ainutlaatuinen koostumus leikkaa läpi rasvan ja vanhan voiteluaineen, valmistellen ketju optimaaliseen uudelleenvoiteluun, mikä pidentää sen käyttöikää ja varmistaa pehmeämmän ajon. Muc-Off Sealant mullistaa renkaitamattoman renkaan tekniikan tarjoamalla luotettavan ja pitkäkestoisen ratkaisun reikien estämiseksi. Tämä tiiviste paikkaa nopeasti kynsien, roskien tai pienten leikkausten aiheuttamat reiät, mikä antaa pyöräilijöille huolettoman ajon. Muc-Off Tubeless Valves on suunniteltu täydentämään merkin tiivistettä ja tarjoamaan luotettavan asennuksen renkaitamattomille renkaille. Valmiita tarkkuudella, nämä venttiilit on helppo asentaa ja ne tarjoavat luotettavan tiivistyksen, estäen ilman vuotamisen. Ne tulevat eri pituuksina, jotta ne sopivat eri rimpituksiin, varmistaen tarkoitukseen sopivan istunnon jokaisen pyöräilijän tarpeisiin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje