up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Fizik

KENGÄTIE

KENGÄTIE

KENGÄT MTB

KENGÄT MTB

Kengät TRIATHLON

Kengät TRIATHLON

Osastot

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Osien Varaosat

Polkupyörän Osat

KAIKKI( Fizik )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Fizik

Fizik on pyöräilyalan tunnettu brändi, joka on erikoistunut korkealaatuisten pyöräilykenkien ja satuloiden valmistukseen. Vahvasti innovaatioihin, suorituskykyyn ja mukavuuteen sitoutuneen Fizikistä on tullut luotettava nimi ammattipyöräilijöiden ja harrastajien keskuudessa. Olipa kyseessä maantiepyöräily, maastopyöräily tai soraajo, Fizik tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka vastaavat pyöräilijöiden monipuolisiin tarpeisiin. Fizik perustettiin vuonna 1996 Italiassa, ja sen visio on kehittää pyöräilytuotteita, joissa yhdistyvät huipputeknologia, ergonominen muotoilu ja erinomainen suorituskyky. Brändi sai nopeasti tunnustusta sitoutumisestaan käsityötaitoon ja jatkuvasta täydellisyyden tavoittelusta.
Fizikin insinööri- ja suunnittelijatiimi työskentelee tiiviissä ammattiurheilijoiden kanssa luodakseen tuotteita, jotka tarjoavat optimaalisen suorituskyvyn ja pitävät ajajan mukavuuden mielessä. Fizik on pyöräilyalan johtava brändi, joka tunnetaan sitoutumisestaan innovaatioon, suorituskykyyn ja mukavuuteen. Etsitpä sitten pyöräilykenkiä tai satulia, Fizik tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu parantamaan ajokokemustasi haluamastasi lajista riippumatta.Fizik jatkaa pyöräilyvarusteiden rajojen ylittämistä, jolloin ajajat voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa maantiellä, poluilla tai sorateillä.

Fizik innovatiiviset pyöräilyvarusteet suorituskykyä ja mukavuutta varten

Fizik tarjoaa kattavan valikoiman pyöräilykenkiä, jotka sopivat eri lajeihin ja ajotyyliin. Fizik-kengät on suunniteltu tarjoamaan tasapainon voimansiirron, kestävyyden ja mukavuuden välillä varmistaen, että ratsastajat voivat suorittaa parhaansa. Olitpa maantiepyöräilijä, maastopyöräilijä tai soraseikkailija, Fizikillä on sinulle sopiva kenkä. Fizik-pyöräilykengät on suunniteltu tarkasti ja huolellisesti. Fizikin maantiepyöräilykengät tunnetaan kevyestä rakenteestaan, jäykkyydestään ja aerodynaamisesta muotoilustaan, joiden avulla ajajat voivat maksimoida nopeudensa ja tehonsa tiellä. Maastopyöräilyn harrastajille Fizik-maastopyöräilykengät tarjoavat erinomaisen pidon, kestävyyden ja suojan haastavissa maastoissa.
Fizikin maastopyöräilykengät on suunniteltu erityisesti maastopyöräilyn vaatimuksiin. Niissä on kestävät ulkopohjat, joissa on kulutuspintakuviot, jotka takaavat maksimaalisen pidon eri pinnoilla.Fizik MTB-kengät yhdistävät suorituskykyä, mukavuutta ja tyyliä vaativimpienkin maastopyöräilijöiden tarpeisiin. Fizik-tienkengät on suunniteltu optimoimaan voimansiirto ja tehokkuus. Brändin maantiepyöräilykengät ovat suosittu valinta ammattilaisratsastajien keskuudessa suoritussuuntautuneiden ominaisuuksiensa ja tyylikkään estetiikkansa vuoksi.
Fizik sorakengät on suunniteltu kasvavaan sora-ajoon, jossa yhdistyvät maantie- ja maastopyöräilyn elementit. Fizik-sorakengissä on kestävät pohjat, jotka parantavat pitoa epätasaisessa maastossa, sekä mukavat päälliset, jotka tukevat koko päivän pitkien matkojen aikana. Fizik-satulat on valmistettu huolellisesti yksityiskohtiin ja ergonomiseen tutkimukseen optimaalisen mukavuuden ja tuen takaamiseksi. Fizik-satulat tunnetaan innovatiivisesta suunnittelustaan, kevyestä rakenteestaan ja ensiluokkaisista materiaaleistaan, mikä tekee niistä huippuvalinnan suorituskykyä etsiville pyöräilijöille.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje