up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Castelli

naiset

naiset

Culotes

Culotes

Maillots

Maillots

Takit

Takit

Viralliset varusteet

Viralliset varusteet

Käsineet

Käsineet

Osastot

Koulutus ja Kilpailu

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Palautuminen ja Hoito

KAIKKI( Castelli )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Castelli

Castelli on italialainen brändi, jonka perusti Gianni Vittore, tunnettu Milanolainen räätäli, joka luo mestariteoksensa käsin. Yritys perustettiin vuonna 1876, ja sen pääkonttori on Fonzasossa, kuuluisassa Italian kaupungissa. Nyt Castelli on helppo tunnistaa sen tunnetusta skorpionin logosta. Yritys valmistaa edistyksellisiä urheiluvaatteita trendikkäillä malleilla ja modernilla teknologialla.
Castelli muutti kankaita, materiaalia ja suunnitelmia nykyajan tarpeiden mukaan uudistamalla kaikkea ajan mittaan tehdäkseen vaatteista entistä trendikkäämpiä ja mukavampia.
Italialainen tuotemerkki tarjoaa täydellisen valikoiman pyöräilyvaatteita sekä miesten että naisten vaatteille. Laadukkaat Castelli -tuotteet löydät helposti Bikeinnistä . Vaikka monet muut merkit tarjoavat pyöräilyvaatteita, Castelli on edelleen huippulaatunsa ansiosta. Se voi tarjota laatua ja mukavuutta ja antaa sinulle erittäin tyylikkään ja trendikkään pyöräilyn ilmeen. Castellin vaatteet voivat antaa sinulle positiivisen asenteen suoriutua vieläkin paremmin ja olla itsevarma.

Osta parhaat Castellin tuotteet Bikeinnistä

Castelli tunnetaan huippuluokan ominaisuuksista, kuten tuulen- ja vedenpitävistä esineistä. Castelli pyöräilypaita on hyvä hankinta vettä hylkivän kyvyn vuoksi, joten se sopii paremmin pyöräilyyn. Castelli-paita läpäisee nopeasti dynaamisen testin käyttäjän suorituskyvyn parantamiseksi. Tässä paidassa on monia muita ensiluokkaisia ominaisuuksia, kuten vetoketjut hihoissa ja irrotettavat sisäosat, joten se on loistava ostosvaihtoehto. T-paidan lisäksi Castelli-takit pitävät sinut lämpimimpänä kylmimmässä lämpötilassa lämmöneristyskyvyllään. Niissä on mukavin istuvuus ja erinomainen muotoilu pitkillä hihoilla, jotka voivat auttaa sinua tuntemaan olosi lämpimäksi.
Yhdistä takkisi Castelli-pohjakerroksen kanssa saadaksesi erityisen lämpimän ja kuivan vaikutelman. Tällä kerroksella on nopeasti kuivuva kyky pitää sinut kuivana kylmässä ympäristössä; joten voit tuntea olosi kuivaksi ja mukavaksi kylmässä. On elintärkeää pitää hikoilu vapaana ja säädellä kehon lämpötilaa. Tällä tavalla voit ylläpitää keskimääräistä ruumiinlämpöäsi molempina kesinä pitämällä henkilön rauhallisena ja talvella auttaaksesi pitämään sinut lämpimänä.
Castelli-shortsit on suunniteltu parantamaan urheilun suorituskykyä. Ne on tehty tukemaan nopeaa liikettä ja ovat parhaassa kohtuullisessa hintaluokassa. Toinen välttämätön esine pyöräilyssä ovat hanskat. Castellin hanskat ovat tärkeimmät, jotta kädet pysyvät turvassa altistamatta niitä suoraan säälle ja antavat sinulle klassisen ja modernin ilmeen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje