up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Ravitsemus pyöräily

Ravitsemus pyöräily

Löydä laaja valikoima Ravitsemus-tuotteita. Löydä parhaat tarjoukset kaupasta bikeinn. Pikatoimitus.

Esiteltävät tuotteet Ravitsemus

n merkit Ravitsemus

Mitä ovat urheiluruoka ja ravintolisät?

Ruoanlaitto

Ruoanlaitto on prosessi, joka tarjoaa ruokaa ja ravintoaineita. Ruokailu voi auttaa parantamaan urheilullisia saavutuksia. Tehokas elämäntapa ja harjoittelurutiini sekä ruokailu ovat luotettavin tapa pysyä kunnossa. Ruokailu on siis välttämätöntä, jotta urheilijat voivat hyvin.

Ravitsemuspalkki

Ravitsemuspalkissa on proteiinia ja täydennettyjä hiilihydraatteja. Ravintopalkki voi antaa sinulle voimaa harjoituksesi tai harjoituksesi läpi. Ne antavat myös harjoittelun jälkeistä ravintoa, jota kehosi tarvitsee uuden lihaskudoksen kehittämiseen, korjaamalla mitä tahansa välittömiä lihasvaurioita harjoituksen edetessä.

Ravintolisä

Ravintolisä on valmistettu tuote, joka on suunniteltu vahvistamaan ruokavaliota käyttämällä tablettia, pilleriä, kapselia, lääkettä tai nestettä. Ravintolisä voi antaa ravinteita, jotka ovat peräisin ruoasta tai jotka on valmistettu parantamaan niiden syömiskapasiteettia. Ravintolisä on erittäin tärkeä urheilijoille ja sitä voivat käyttää myös muut. Löydä myymälästämme parhaat ravintolisät, kuten Elite , Powerbar , Nike , SIS , Dare2B , Solgar , Named Urheilu , 226ERS , Maurten .

Juomat

Juomat ovat sekoitus vettä, elektrolyyttejä ja hiilihydraatteja. Nämä juomat sopivat täydellisesti lihasten ruokintaan ja kehon nesteytykseen. Juomien lisäravinteet, joissa on yhdistetty maku, ovat virkistävämpiä kuin tavallinen vesi. Näillä juomilla on parempi maku, joten voit juoda enemmän kuin pelkkää vettä.

clouse menu Sulje