up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Knog

Allt ( Knog )

Om Knog

Knog er et innovativt australsk merke som spesialiserer seg på å lage unike og stilige sykkeltilbehør. Grunnlagt i 2003 av Hugo Davidson og Malcolm McKechnie i Melbourne, Australia, Knog kom på banen med en visjon om å bringe friske, design-drevne løsninger til sykkelverdenen. Merket vant raskt anerkjennelse for sine distinkte og funksjonelle produkter, fra sykkellys til bjeller og låser. Knog er et fremtidsrettet merke som har revolusjonert sykkeltilbehørsverdenen ved å kombinere innovativ design med praktisk funksjonalitet. Fra stilige sykkellys og bjeller til allsidige belysningsløsninger, sykkelsensorer og pålitelige kabellåser, stoler syklister over hele verden på Knogs produkter for å forbedre både sikkerhet og stil på turer.

Knog Innovative Cycling Accessories

Knog er kjent for sine avanserte sykkellysløsninger. Deres sykkellys er ikke bare om synlighet; det er et moteuttrykk for syklister. Med et utvalg av design og modeller kombinerer Knog sykkellys stil og ytelse, sørger for at syklister holder seg sikre på veien mens de ser bra ut. Knog frontlight-kolleksjonen er designet for å effektivt belyse veien. Uansett om du pendler gjennom bygatene eller tar deg gjennom stiene, tilbyr Knog forlykter ulike lysstyrker og monteringsalternativer som passer dine behov. Disse lysene er utviklet for å gi maksimal synlighet og sørge for at du blir sett av andre veibrukere. Knog belysning går utover bare sykkellys. De tilbyr også allsidige, bærbare belysningsalternativer som kan brukes til en rekke utendørsaktiviteter. Disse kompakte og oppladbare lysene er perfekte for camping, fotturer eller enhver situasjon der du trenger en pålitelig kilde til belysning. Knogs sykkelbjeller er ikke vanlige, kjedelige tilbehør. De er laget med skarpt øye for design og funksjonalitet. Knog bjeller annonserer ikke bare tilstedeværelsen din til fotgjengere og andre syklister, men legger også til en personlig stil til sykkelen din. Knog sykkelbjeller er tilgjengelige i en rekke former, farger og design, slik at du kan finne en som passer sykkelens estetikk. Med et klart, behagelig bjellelyd, forbedres sikkerheten på veien samtidig som sykkelens utseende forbedres. Knog forstår betydningen av data for syklister. Knog sykkelsensorer hjelper deg med å holde styr på sykkeldataene dine, inkludert hastighet, kadens og avstand. Sikkerhet er viktig for syklister, og Knog tilbyr et utvalg av kabellåser som er designet for å holde sykkelen din trygg. Disse låsene er ikke bare robuste og holdbare, men også kompakte og enkle å bære. Med Knog kabellåser kan du nyte fred i sinnet når du trenger å la sykkelen din stå ubevoktet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk