up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Campagnolo

Campagnolo

KAIKKI ( Campagnolo )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Campagnolo

Campagnolo, tunnettu nimi pyöräilymaailmassa, on iskostanut leimansa pioneereina korkean suorituskyvyn pyöräilykomponenteilla. Riikkaan historiansa juuret ulottuvat vuoteen 1933, ja tämä italialainen merkki on edelleen edustanut tarkkuutta, innovaatiota ja luotettavuutta, parantaen pyöräilijöiden sekä ammattilaisten kokemuksia. Merkin perustaja oli italialainen pyöräilijä, Tullio Campagnolo, joka muutti innovatiiviset ideansa merkin tuotteiden kehittämiseksi.
Lähes satavuotisen perinteensä kautta Campagnolo on jatkuvasti kehittynyt, omaksumalla teknologisen edistyksen ja säilyttäen samalla laatua ja innovaatiota. Varhaisista pyöräilykomponenteista nykyaikaiseen leikkauksen terävään pyöräilytekniikkaan Campagnolo pysyy edelleen kunnianhimona, innostamalla pyöräilijöitä saavuttamaan uusia suorituskyky- ja innostustasoja.

Campagnolo on tarkkuuden pyöräilykomponenttien perintö

Campagnololla on omistautunut jarrutusten huipputasolle, mikä johti leikkauksen terävien jarrujärjestelmien luomiseen, jotka uudelleen määrittelevät hallinnan ja turvallisuuden tiellä. 1980-luvun alusta alkaen ikoniseksi muodostuneesta kaksoispistemallista nykyaikaisiin levyjarrujen innovaatioihin Campagnolo-jarruilla yhdistetään tekniikkaa ylivoimaiseen käsityötaitoon, tarjoten pyöräilijöille vertaamatonta pysähtymispotentiaalia ja modulaatiota. Campagnolo-ryhmän sydän on pyöräilysuorituskyvyn. Harkitusti suunnitellut ja hienosti säädetty Campagnolo-ryhmät yhdistävät vaihtoehdon tarkkuuden, ergonomisen mukavuuden ja kestävyyden. Legendaarisesta Super Recordista innovatiiviseen EPS-sähköiseen vaihtoon, jokainen ryhmä edustaa saumattoman komponenttien integraatiota, antaen pyöräilijöille mahdollisuuden voittaa minkä tahansa maasto.Campagnolo-pyörien mestaruus juontuu vuosikymmenten tutkimuksesta ja kehityksestä. Nämä pyörät yhdistävät aerodynamiikan, jäykkyyden ja kevyen rakenteen nopeuden ja käsittelyn optimoimiseksi. Olipa se sitten ammattilaisille suunniteltu Bora-sarja tai innostuneille suunnattu Zonda-linja, Campagnolo-pyörät edustavat merkin sitoutumista rajoja rikkovaan pyöräilyyn. Campagnolon pyöränsetillä ei ole vain osien kokoelmaa; se on monimutkainen sävelmaailma. Takapyörien, rattaitten ja navojen täydellisen tasapainon yhdistäminen, jokainen pyöränsetti tarjoaa erinomaista suorituskykyä. Campagnolo-pyöränsarjoilla pyöräilijöiden syöttö muuttuu sulavaksi liikkeeksi, tehden jokaisesta ajosta tarkkuuden ja nopeuden ilmaisun.
Campagnolo-runkosarja on muodon ja toiminnan todiste. Harkittuun huolellisuuteen valmistetuilla runkosarjoilla optimoidaan voimansiirto ja minimoidaan paino. Olipa se sitten ikonisen Record-sarjan klassinen esteettisyys tai Chorus-linjan moderni kauneus, Campagnolo-runkosarjat heijastavat merkin sitoutumista laatuun. Pehmeän ja tehokkaan pedaaliliikkeen sydämenä on Campagnolo-alakansi. Niin suunniteltu vähentämään kitkaa ja parantamaan voimansiirtoa, nämä alakannet yhdistyvät täydellisesti Campagnolo-runkosarjoihin. Priorisoimalla kestävyyden ja tarkkuuden Campagnolo varmistaa, että jokainen pedaalisyke on kunnianosoitus pyöräilyn suorituskyvylle.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje