up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Michelin

Michelin

Osastot

Pyörät ja Renkaat

KAIKKI ( Michelin )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Michelin

Michelin, maailmanlaajuisesti arvostettu nimi automaailmassa, on symbolina innovaatioille, turvallisuudelle ja kestävyydelle. Yli satavuotisen historian aikana Michelin on muuttanut maailmaa, edistäen ratkaisevasti renkaan teknologiaa ja tarjoten poikkeuksellisia tuotteita, joita miljoonat ovat omaksuneet. Henkilöautojen ja pyörien avulla Michelinin sitoutuminen ylivertaiseen suorituskykyyn ja pysyvään laatuun on edelleen vertaansa vailla. Perustettu 1889 haaveikkaan Édouard ja André Michelinin toimesta Clermont-Ferrandissa, Ranskassa, Michelin aloitti matkansa rengasvalmistajana.
Tämä innovaation henki jatkui, kun Michelin lähti maailmaan autonrenkaiden pariin ja esitteli radiaalirengasteknologian 1940-luvulla. Radiaalirengas tarjosi poikkeuksellisen tarttumisen, pitkäikäisyyden ja polttoainetehokkuuden, mikä teki siitä nopeasti alan standardin. Michelinin rikas historia ja armoton innovaation tavoittelu ovat vahvistaneet sen asemaa maailmanlaajuisena liikkumisen ratkaisujen johtajana. Aloittamalla irrotettavien pyöränrenkaiden käyttöönotto ja uudelleenmuotoilemalla autoalusta, Michelinin luja sitoutuminen laatuun, turvallisuuteen ja suorituskykyyn jatkaa edelleen ja vie sen perintöä eteenpäin.

Pioneering Excellence in Mobility Solutions

Michelinin renkaan perintö on rakennettu edistyneen tekniikan ja renkaiden suorituskyvyn optimoinnin perustalle. Palvelemaan monipuolista kalustoa, Michelinin renkaat tarjoavat äärimmäisen kärkitekniikan kuten innovatiiviset profiilit, silika-perusteiset seokset parantamiseksi tarttuvuutta ja vahvaa rakentamista kestävyyttä varten. Suunniteltu täyttämään ammattilaiskuskin ja harrastajakuskin tarpeet, Michelinin pyöränrenkaat tarjoavat erinomaisen tarttumisen, alhaisen rullauksen vastuksen ja reikien vastuksen. Nämä renkaat todistavat brändin sitoutumisen rajoja rikkovan maailman pyöräilyyn.
Michelinin pyörätierenkaat edustavat tarkkaa suunnittelua ja suorituskykyä. Suunniteltu tarjoamaan nopeutta, vakautta ja luottamusta tien päällä, nämä renkaat hyödyntävät edistyneitä seoksia ja profiileja varmistaakseen optimaalisen tarttumisen erilaisissa olosuhteissa. Olipa sitten tasainen asfalttipinta tai haastava märkä tie, Michelinin pyörätierenkaat tarjoavat kuskeille ne edut, jotka he tarvitsevat menestymiseen. Täydentäen renkaiden tarjontaansa, Michelinin sisärenkaat täyttävät saman laadun ja luotettavuuden. Suunniteltu kestävyyttä ja yhteensopivuutta Michelinin renkaiden kanssa, nämä sisärenkaat varmistavat yhtenäisen paineen ja luotettavan suorituskyvyn.
Ympäri maailmaa, Michelin on synonyymi renkaille, jotka parantavat ajokokemusta ja ajelua. Henkilöautojen ja kuorma-autojen välillä, Michelinin renkaat painottavat turvallisuutta, polttoainetehokkuutta ja pitkäikäisyyttä. Havaitessaan kasvavan suosion soramonttuajelussa, Michelin esittelee soramontturenkaat, jotka yhdistävät kestävyyden ja suorituskyvyn. Michelinin soramontturenkaat edustavat brändin sitoutumista muuttuviin trendeihin samalla, kun se kunnioittaa sitoutumistaan laatuun.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje