up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita mikrofoni moottoripyörälle?

Mikrofoni moottoripyörille

Moottoripyörien mikrofonia käytetään kahden henkilön kommunikointiin samalla moottoripyörällä ja yhteyden muodostamiseen puhelimeesi tai satelliittinavigaattoriisi. Ensisijainen ominaisuus tässä on kyky kommunikoida lähellä peittoaluetta matkustajasi kanssa, mikä on ihanteellinen kaikille yhdessä matkustaville pariskunnille. Voit ostaa mikrofonin moottoripyöriin osoitteesta Sena , Schuberth , Nolan , Cardo ja Sw motech .

WiFi lisävarustesarja moottoripyörälle

Moottoripyörien wifi lisävarustesarja on suunniteltu erityisesti wifi asennusta varten, kun matkustat moottoripyörälläsi. Moottoripyörien wifi tarvikesarja sisältää usein kaiken, mitä tarvitset wifi asetusten asentamiseen, suojaamiseen ja hyödyntämiseen. Moottoripyörän wifi tarvikesarja on erinomainen, jos haluat korjata viestintäkohteita toisen ratsastajan kanssa.

Vinkkejä mikrofonin valintaan moottoripyörälle

Yritä valita vedenpitävä mikrofoni sekä vedenpitävä mikrofoni, koska joskus joudut ratsastamaan kun sataa tai sade alkaa matkan aikana.
Valitse mikrofoni , johon mahtuu kuulokkeiden kaiutin toiseen korvaan tai molempiin korviin. Mikrofonin asettaminen ja siirtäminen toiseen kypärään on mukavampaa, jos sinulla on kaiutinkuulokkeet, joissa on vain yksi korva, mutta jotkut ihmiset haluavat kuulla äänen molemmissa korvissa.
Useimmissa mikrofoneissa on jonkinlainen äänen aktivointi, joka pitää kuulokkeen mykistyksen, kun puhetta ei tapahdu. Tämä ääniaktivointi voidaan yleensä mykistää ja muussa tapauksessa käytetään painamalla puhua painiketta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje