up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Full Line-järjestelmää M3 Inox Z 900/ZR 900 B Full Power 21-22

GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Full Line-järjestelmää M3 Inox Z 900/ZR 900 B Full Power 21-22

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Full Line-järjestelmää M3 Inox Z 900/ZR 900 B Full Power 21-22

Tuotekuvaus GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Full Line-järjestelmää M3 Inox Z 900/ZR 900 B Full Power 21-22

Alkuperäinen Gpr-pakoputki mallille Kawasaki Z 900 2021/22 E5 Racing Full Exhaust M3 Inox.

Asennusta varten moottoripyörän rakenteellisia muutoksia ei tarvita, jos tuotetta käytetään hyväksytyssä versiossa.

Pakoputkessa on irrotettava dbkiller (melunrajoitin) kilpa-ajoa varten, dbkillerin poistaminen ei ole AINOASTA laitonta, mutta asiakas ottaa vastuun käyttää moottoripyörää vain sellaisissa virtapiireissä, ilman laukkuja, ilman salamavaloa ja rekisterikilven pidikettä tai muuta osat, jotka olisivat ristiriidassa kaasun eri kulman kanssa sen jälkeen, kun se on muutettu kilpaversioon.

Tämän tilanteen väärinkäyttö tien päällä menettää tuotetakuun ja kaikki hyvityspyynnöt hylätään.

Takuu on kaksi vuotta ostopäivästä, ja sillä on oikeus korvaukseen GPR-tehtaalle tai lähimmälle viralliselle jälleenmyyjälle asiakkaan kustannuksella.

GPR ei voi toimittaa uutta äänenvaimenninta korjattavan sijasta. Asiakkaan on hyväksyttävä alkuperäisen pakoputken asentaminen uudelleen tai odotettava korjauksen normaaliaikaa.

M3 INOX, kehitetty Moto3-maailmanmestaruuskilpailujen voittojen ansiosta, valmistettu harjatusta ruostumattomasta teräksestä, pyöreä muoto, halkaisija 100 mm, toimitettu irrotettavalla kilpalla, CNC-koneistetuilla pohjoilla.

Ominaisuudet:

Jakotukki:

Toimitetaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu 304-jakoputki, mukaan lukien laipat, holkit ja vastaava kiinnikesarja, täydellinen GPR asennetaan suoraan sylintereihin tekemättä rakenteellisia muutoksia.

Alkuperäinen GPR-tuote, joka on kehitetty pitkäaikaisen moottoripyörän maailmanmestaruuskilpailun ansiosta, ehdottaa innovatiivista muotoilua, suorituskyvyn kasvua, merkittävää painon säästöä ja moottoripyörän äänen parantamista.

Valmistettu Italiassa, 2 vuoden kansainvälinen takuu.

KILPAILUTUOTE:

Tätä tuotetta myydään vain RACING-käyttöön piireissä! Tieliikenteen käyttö avoimessa versiossa ei noudata julkisen tieverkon liikkumista koskevia säännöksiä.

EI DBKILLERIA:

Kilpailutuotteena ei toimiteta melun dbkillereitä eikä katalysaattoreita, tämä on 100% urheilullinen tuote.

Kilpailuvälineiden käyttö voi joissakin tapauksissa vaatia ECU: n uusimisen, etenkin jos on olemassa muita muutoksia, kuten urheilusuodattimen asentaminen.

Asennussuositukset:

GPR-tuotteet ovat plug and play, on suositeltavaa asentaa tuotteet ammattikorjaamoon, DIY-asennuksissa ei hyväksytä valituksia.

Jos ostat verkosta, on suositeltavaa ostaa tuote myyjältäsi NATIONISSA, jotta varmistetaan, että tuotteella on oikeat hyväksynnät, joiden on myös oltava paikallisen lainsäädännön mukaisia.

Varmista ennen ostamista, että myyjä on luotettava ja tarjoaa tuotteita tieverkkoosi.
Many bikes are equipped with an exhaust valve controlled by a servo motor. When making performance changes involving the replacement of the exhaust or the installation of an additional control unit, it is necessary the elimination of the exhaust valve.

Rakastatko moottoripyöräily:a? Hanki oma GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Full Line-järjestelmää M3 Inox Z 900/ZR 900 B Full Power 21-22 ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista GPR Exhaust Systems:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Komponentit tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman moottoripyöräily mallit, useimmat Pakoputket tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet GPR Exhaust Systems Ei Homologoitua Full Line-järjestelmää M3 Inox Z 900/ZR 900 B Full Power 21-22

Väri
Hopeinen
Moto Yhteensopivuus
Kawasaki

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up