up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Hjelme

Alpinski

()
load

Hvad er de bedste skiturhjelme?

Hjelm fra Atomic Revent

Atomic Revent hjelmen leverer en hovedsikkerhedsløsning i et stykke. Integreret, let aftagelig, og du kan udskifte visirerne. Denne hjelm giver komfort og passer fuldstændig til hoved og øjensikkerheden lige ud af æsken. Atomic Revent hjelmen kommer i et bredt spektrum af størrelser og nuancer. Denne hjelm er meget holdbar og rimelig i pris.

Hjelm fra Atomic Savor

En Atomic Savor hjelm kombinerer fordelene ved at bruge en beskyttelsesbrille. Komfort er bekræftet, ikke kun for brugere af specificerede briller. Derudover giver Atomic Savor hjelmen et klart udsyn, på det nøjagtige tidspunkt, hvilket giver sikkerhed mod vind og støvregn. Denne hjelm er designet som en klassisk brille; linsen kan skiftes på få øjeblikke ved blot at betjene de sammensatte spænder.

Dynafit Radikal hjelm

Dynafit Radical hjelmen er behagelig og ganske ventileret. Denne hjelm har fleksible stropper og placerer den sammen med skumforet. Det har været muligt at lave en letvægtshjelm med avanceret strukturel stabilitet og en avanceret grad af vragbeskyttelse.

POC Obex hjelm

POC Obex hjelmen er designet til folk, der begiver sig ud på bjergskråningerne. In mold strukturen holder vægten på et lavere niveau for fuld bekvemmelighed, og den glatte skumforing giver vragmodstand i tilfælde af en ulykke. Kanalerne til luftgennemstrømning i POC Obex hjelmen giver god ventilation, og foret er adskilleligt og kan vaskes. Du kan købe skiturhjelme fra Atomic , Dynafit , POC , Bca , Salewa .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk