Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Elektronik

Elektronik ski

Find et bredt udvalg af Elektronik-produkter til ski. Oplev de bedste tilbud hos snowinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Elektronik

Mærker for Elektronik

Hvordan vælger man elektroniske enheder til at gå til sneen?

Skiteknologien udvikler sig konstant, og vi har set en masse gadgets, der gør den samlede oplevelse mere behagelig. Nedenfor er nogle af de elektroniske enheder, som du skal have med dig, før du går til sneen;

Avalanche Beacons og Transceivere

Lavinebeacons og transceivere er elektroniske enheder, der har evnen til at sende og modtage radiosignaler. Når du vælger lavinebeacons og transceivere, skal du overveje disse funktioner, antallet af antenner, skærm, rækkevidde, flere begravelser, lydsignaler og automatisk vende tilbage til afsendelse. Dernæst er valget af batteri. Du kan enten vælge lithium batterier eller alkaline batterier. Men for skiløbere giver alkaliske batterier til lavinebeacons og transceivere en pålidelig løsning.

Batterier og opladere

Før du tager mod bjergene for at stå på snowboard og skiløb, er det vigtigt at have backup opladere og batterier med dig som hovedstrømforsyning. Der er flere universelle opladningsmuligheder, der er kompatible med al din elektronik, der genoplades direkte med en integreret USB port. Disse batterier er opladere, der giver en bæredygtig og økonomisk løsning.

Sensorer

Når det kommer til nøjagtighed og pålidelighed, er en pulsmåler det bedste valg. For en skiløber er det afgørende at overvåge gearhastigheden med maksimal præcision og forbinde dataene til de tilsluttede enheder. Før du begiver dig mod skiløb, er der en lang række sensorer tilgængelige på markedet, som du kan vælge imellem. Du bør overveje funktionalitet, komfort og styrken af nøjagtighed, kompatibilitet, forbindelser og opgraderbare funktioner.

Lanterne

En skiløber er også forpligtet til at bruge en lommelygte, når han rejser til sne. Der er førende mærker, der fremstiller kraftfulde, aftagelige og pålidelige batterier med magnetiske opladningssystemer. Forlygterne giver nem betjening og styrer lysstyrken, mens selve lyset roterer problemfrit og dirigerer en hurtig lanterne derhen, hvor du har brug for det. Forlygtelygterne er det perfekte valg til krævende sportsentusiaster.

Ure

GPS urene er i stand til at udføre nogle grundlæggende funktioner såsom måling af hastighed og distance, visning af tid og dato, lagring af din træningshistorik, upload og overførsel af dine data til en online platform, puls og aktivitetssporing. GPS urene kommer med yderligere funktioner såsom et genopladeligt batteri, tilpasselig skærm og selvfølgelig navigationsfunktioner. Så du bør vælge et GPS ur, før du går til sneen for at drage fordel af disse funktioner.

Mere om elektronik:

Når du er godt informeret om, hvilken elektronik du skal have med til snevejr, har du desuden brug for at beholde nogle væsentlige reservedele. For eksempel har du brug for covers og etuier til dine kameraer, GPS enheder og smartphones. Du bør også kræve bærestøtter til dine enheder såsom monteringsudstyr osv. Head , Black Diamond , Mammut , Bca , Smith , Union , Trespass og Arva er de førende producenter, der tilbyder højkvalitets elektronik og relateret tilbehør.